بانو_مریدا مدیر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 1308 عنوان پریدن نی نی تو خواب | مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 25 پست سلام بچه ها نوزاد من ۲۰ روزشه ، بعد خیلی تو خواب میپره..یهو انگار بترسه دست و پاش میپره بالا.. البته بیدار نمیشه ها..فقط مثل حالتی که خودمون خواب میبینیم انگار از بلندی افتادیم اونجوری میشه.. مشکلی داره؟؟ میترسم چیزیش باشه بچم قاصد روزان ابری، داروگ ،کی میرسد باران؟! 1402/05/08 | 19:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تپلکممم عضویت: 1400/06/30 تعداد پست: 757 اره نگرانم باید ببرمش..بازمممنون سوره جن رو بنویس بزار داخل بالشش
بانو_مریدا مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 1308 نه عزیزم چیزی نیست دختر منم ۲ ماه و نیمشه بعضی وقتا اینطوری میشه خیلی ممنون که راهنمایی کردی❤ قاصد روزان ابری، داروگ ،کی میرسد باران؟!
بانو_مریدا مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 1308 ن بابا چه تشنجی خیالتون راحت اما اگه حساسی ببرش دکتر و بگو تا راحت شی حتما..بازمممنون قاصد روزان ابری، داروگ ،کی میرسد باران؟!
یک_موز_گمنام عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 4898 منم همینو خوندم دقیقا..نشونه های تشنجه مگه نه؟ همون پسره رو میگی که مادرش ازش فیلم گذاشته بود و میگفت تا چهار ماهگی رشدش نرمال بود بعد اینجوری شد و ازش فیلم گرفت به دکتر نشون داد و فهمیدن مشکل چیه؟علائم دیگه ای هم داره؟ حتما یه فیلم بگیر و برین دکتر بهش نشون بده یه معاینه بشه شاید چیزی نیست همیشه هم دلیلش اون نیست ایشالا چیزی نیست عزیزم چه زود یک سال شد....😔💔
بانو_مریدا مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 1308 همون پسره رو میگی که مادرش ازش فیلم گذاشته بود و میگفت تا چهار ماهگی رشدش نرمال بود بعد اینجوری شد و ... اره همون..نه هیچ علامتی ندارم بچم فقط همین پریدن دست و پا.. پستای اینستا همش آدمو میترسونه..منم که کلا نگرانم قاصد روزان ابری، داروگ ،کی میرسد باران؟!
یک_موز_گمنام عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 4898 اره همون..نه هیچ علامتی ندارم بچم فقط همین پریدن دست و پا.. پستای اینستا همش آدمو میترسونه..منم که ک ... عزیزم یه دکتر برین ایشالا که چیزی نیست اینجوری خیال خودتم راحت میشه چه زود یک سال شد....😔💔
8490 عضویت: 1398/05/26 تعداد پست: 6176 لطفا دعا و موا هم نگیر بچه رو عادت ب این چیزا ندهبچه اگه از خواب بیدار شه گریه کنه بیقرار بشه جیزی ب چشمش میادعلامتی نداره حساسیت نشون نده لطفا
بانو_مریدا مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 1308 عزیزم یه دکتر برین ایشالا که چیزی نیست اینجوری خیال خودتم راحت میشه اره باید ببرم..مرسی که راهنمایی کردی عزیزم❤ قاصد روزان ابری، داروگ ،کی میرسد باران؟!
بانو_مریدا مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 1308 لطفا دعا و موا هم نگیر بچه رو عادت ب این چیزا نده بچه اگه از خواب بیدار شه گریه کنه بیقرار بشه جیزی ... دعای دعانویس نه..فقط ایه ی خود قران رو قبول دارم..نمیدونم والا بچه ی اولمه، منم خیلی ترسوام کلا قاصد روزان ابری، داروگ ،کی میرسد باران؟!
پروانم عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 3552 اخه یه پست تو اینستا دیدم که از نشونه های تشنجه اینا.. واسه همین ترسیدم..واقعا طبیعیه؟؟ من بچه اولمه ... نه عزیزم طبیعیه بچه های منم همینطور بودن ... در موقع بارداریتم جنین همینطوره .. بچه من تا چند ماه حتی لرزش دست وپا کمی هم داشت که دکتر گفت طبیعه خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …