2777
2789
عنوان

پریدن نی نی تو خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینو خوندم دقیقا..نشونه های تشنجه مگه نه؟

همون پسره رو میگی که مادرش ازش فیلم گذاشته بود و میگفت تا چهار ماهگی رشدش نرمال بود بعد اینجوری شد و ازش فیلم گرفت به دکتر نشون داد و فهمیدن مشکل چیه؟

علائم دیگه ای هم داره؟ حتما یه فیلم بگیر و برین دکتر بهش نشون بده یه معاینه بشه شاید چیزی نیست همیشه هم دلیلش اون نیست ایشالا چیزی نیست عزیزم

چه زود یک سال شد....😔💔   
همون پسره رو میگی که مادرش ازش فیلم گذاشته بود و میگفت تا چهار ماهگی رشدش نرمال بود بعد اینجوری شد و ...

اره همون..نه هیچ علامتی ندارم بچم فقط همین پریدن دست و پا.. پستای اینستا همش آدمو میترسونه..منم که کلا نگرانم

قاصد روزان ابری، داروگ ،کی میرسد باران؟!              
اره همون..نه هیچ علامتی ندارم بچم فقط همین پریدن دست و پا.. پستای اینستا همش آدمو میترسونه..منم که ک ...

عزیزم یه دکتر برین ایشالا که چیزی نیست اینجوری خیال خودتم راحت میشه

چه زود یک سال شد....😔💔   
لطفا دعا و موا هم نگیر بچه رو عادت ب این چیزا نده بچه اگه از خواب بیدار شه گریه کنه بیقرار بشه جیزی ...

دعای دعانویس نه..فقط ایه ی خود قران رو قبول دارم..نمیدونم والا بچه ی اولمه، منم خیلی ترسوام‌ کلا

قاصد روزان ابری، داروگ ،کی میرسد باران؟!              
اخه یه پست تو اینستا دیدم که از نشونه های تشنجه اینا.. واسه همین ترسیدم..واقعا طبیعیه؟؟ من بچه اولمه ...

نه عزیزم طبیعیه بچه های منم همینطور بودن ..‌. در موقع بارداریتم جنین همینطوره .. بچه من تا چند ماه حتی لرزش دست و‌پا کمی هم داشت که دکتر گفت طبیعه  

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …