2777
2789

انگار  مثلا خیلی پولداریم و بهم پز زیرپوستی میدیم

[صرفا جنبه فان رو داره] و دلخوشیییی کوچیکه

بعد اخر سر بگیم کدوم کاربر خوب این جنبه فان رو رعایت کرده  (تگش کنیم)

خواستید شرکت کنید  

منم اگه ادامه پیدا کرد شب میام الان باید برم کار واجبی دارم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی تو ذهنمم نمیتونم ادای پولدارا رو در بیارم

حتی تو فانتزیامم نمیتونم پز بدم

خیلی مغزم فقیره  

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

راستش دلم میخواد حرف بزنماااا اما اونقدر سرم شلوغه که نگو  الان باید برم ماشین جدیدمو تحویل بگیرم بعدشم به خاطر ماشینم یه مهمونی تو بهترین رستوران تدارک دیدم خانواده خودمو شوهرمو دعوت کردم  حالا اینجور که بوش میاد اندازه نصف پول ماشین باید شیرینی بدم 😌  

نمیدونم تو خونه ۵۰۰متری ای ک ساختیم بازم جکوزی بسازم یا نه

ی دونه جکوزی داره ولی طراحیشو دوس ندارم

شوهرم میگه بیخیال ی ویلای ۱۰۰۰۰متری با جکوزی خوب برات میخرم ک بتونی رولز رویس و فراری مشکی تو تو اونجا پارک کنی،

ی تازه مامان💗

حتی تو ذهنمم نمیتونم ادای پولدارا رو در بیارم حتی تو فانتزیامم نمیتونم پز بدم خیلی مغزم فقیره &nbs ...

منم خیلی فکر کردم دیدم دروغشم نمیتونم بگم 🤣 در نهایت یه چیزی سر هم کردم 

ببخشید وقت ندارم  منم ماشین پورشه ام رو در ویلامون که لامبرگینی پسرم پشتشه  پارک کردم باید سه سوته برم جا ب جا کنم که پسرم شب پارتی داره توی باغمون .منم منشی شرکتم تماس گرفته که در صندوق باز نمیشه مدارک ویلای جدیدی ک خریدم رو بذاره توش باید برم چک کنم چرا باز نمیشه خدافظ .زود میام منتظرم باش بیب

باز امروز خدمتکار ظرف خاویار از دستش افتاد و پنت هاوسم رو ب گوه کشید 

از اونورم راننده شخصیم ماشینی ک چند روز پیش وارد کرده بودم از استرالیا زد داغون کرد 

امروز واقعا حوصله ندارم وگرنه باقی گندکاریای خدمتکارامو مو ب مو میگفتم 

الانم طلبکارم هی زنگ میزنه نمیزاره تایپ کنم پدر گوشی اپلمو دراورد این سهامدار

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات