2777
2789
عنوان

کارآگاه ها بیاین

91 بازدید | 6 پست

بچه ها تازه تو پیج دوسپ,,سرم بودم بعد داشتم دایرکتها رو میدیدم , تو یکی از دایرکتها که مال دو سه سال پیشه , پیاماشونو باهم خوندم ,, دوس,پسرم گفته که چند بار را بطه جن,سی  داشته وفلان بعد طرف باورش نشده,, دوس ,پسرم گفته بیا حضوری مدرک و دلیل دارم نشونت میدم,, ظاهرا بعدش رفتن بیرون ی چیزایی نشونش داده طرف باور کرده,, حالا هم نمیدونم یارو کیه دلیت اکانت زده, اسکرین فرستادم برا دوسپ,سرم میگه نمیدونم طرف کیه واینجا سنم پایین بود دروغ میگفتم برا اینکه نشون بدم بزرگم و اینا,, ولی من شک دارم الان داره دروغ میگه و واقعا رابط,ه داشته,, بنظرتون باورش کنم؟ (جفتمون 20 سالمونه)

بیست سال هم کمه واس این حرفا😏

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گذشته ادما به خودشون مربوطه چون هر انسان یه بار بدنیا میاد و دنبال تجربه کسب کردنه..

درسته منم همینو میگم اتفاقا ولی خودش سرک کشید تو زندگیم وبم گف چرا در مورد گذشتت بم چیزی نگفتی و قهر کرد ی مدت,, واسه همین خودشم باید همه چیو بگه 

درسته منم همینو میگم اتفاقا ولی خودش سرک کشید تو زندگیم وبم گف چرا در مورد گذشتت بم چیزی نگفتی و قهر ...

حالا اگه رابطه جنسی هم داشته باشه درستش اینه که بگه نه نداشتم...

اگه بگه اره داشتم که خودت ناراحت میشی...