ارامش98 مدیر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 269 عنوان تجربه ترک اعتیاد | مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 18 پست اطرافیانتون کسی ترک کرده چ روشی موثر هس داداشم میگه زنگ بزنیم بیان ببرنش ولی من میگم یه روش ملایم ک غرورش نشکنه 1402/05/08 | 17:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سیبزمینی۷۶ عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 594 کمپی ببرید ک مشاوره و دکتر هم داشته باشه کمپ خوب ببرید و اینکه دوره یکماهه ک تموم شد بگید یکماه دیگم ... بله همه اینارو دارم مراعات میکنم من خیلی چیزا راجب تو می دونم: ۱-یک انسانی👩🏻🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️
راهنماگرفتاران عضویت: 1401/01/13 تعداد پست: 6035 ببخشید بااحترام من هم طبعشو گرم کردم بادارو گیاهیای متفاوت هم هرراهی رو امتحان کردم جوابگو نیست مغز و معدشو جدا گرم کردید ؟ ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّللِوَلیِڪَالفَرَج
سیبزمینی۷۶ عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 594 مغز و معدشو جدا گرم کردید ؟ بله ی مدت سکنجبین استفاده کرد ی مدت ترکیبات خیلی زیاد دیگه ولی جواب نداد من خیلی چیزا راجب تو می دونم: ۱-یک انسانی👩🏻🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️
سیبزمینی۷۶ عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 594 خب باید فصد یا حجامت میکردید تا خونش پاکسازی بشه .بعدش سودا زایی میشد بدنش انجام دادید . دستور حکیم ... اتفاقا دقیقا با دستورات ایشون پیش رفتم من خیلی چیزا راجب تو می دونم: ۱-یک انسانی👩🏻🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️