2777
2789

من امشب قراره همسرمو ببرم کمپ تحویل بدم.داداشتون چی مصرف میکنه؟

من خیلی چیزا راجب تو می دونم:  ۱-یک انسانی👩🏻‍🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻‍♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبعش گرم کنید خودش حالش از بوش بهم میخوره چه برسه بره طرفش .

💕 ذكری ارزشمند برای #ترك_اعتياد

🌺👌اين كار ميتواند از طرف اطرافيان انجام شود
💙👈 این آیات را بر گلاب با توجه به دستور زير بخوانید:
🍃🌹 ۱۴ صلوات
۳ مرتبه آیه الکرسی
۵ مرتبه آیه ۳۵سوره نور۱۴صلوات بفرستید🌹🍃

❣این عمل بايد بمدت  ۱۴ شب تکرار شود و هر روز شخص معتاد از این آب بخورد .❣

🔵 دستور ديگري با عنايت به نام ((شخص معتاد)) :
💝در ظرف گلاب دیگری نیز به عدد نام خود  (ابجد کبیر)
💙👈 این ذکر را بگویید

💗یاالله بحق یاحلیم
قبل وبعد از ذکر نیز  ۱۴  صلوات بفرستید
واین آب را شخص #معتاد در هنگام صبحانه بخورد. 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
پدرم تریاک داداشم میگه زنگ بزنیم بیان ببرنش

من همسرم هروئین مصرف میکنه هزاربرابر بدتره دعام من بتونه بذاره کنار انشالله پدر شمام ترک کنه

من خیلی چیزا راجب تو می دونم:  ۱-یک انسانی👩🏻‍🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻‍♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️
خودشون تمایل دارن؟

آره ینی مجبور شده گفتم یا طلاق یا کمپ

من همسرم هروئین مصرف میکنه هزاربرابر بدتره دعام من بتونه بذاره کنار انشالله پدر شمام ترک کنه

کمپی ببرید ک مشاوره و دکتر هم داشته باشه کمپ خوب ببرید و اینکه دوره یکماهه ک تموم شد بگید یکماه دیگم نگهش دارنی یعنی دوماه و به همه بگید جایی رفته کاره نگهبانی ابروش رو نبرید و حمایتش کنید

طبعش گرم کنید خودش حالش از بوش بهم میخوره چه برسه بره طرفش . 💕 ذكری ارزشمند برای #ترك_اعتياد 🌺👌 ...

واقعا با گرمی حالش ب هم میخوره پس مشکل روحی و جسمی و اینا چی میشه

واقعا با گرمی حالش ب هم میخوره پس مشکل روحی و جسمی و اینا چی میشه

با اون دعاها روح و جسمش همزمان خوب میشه 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج

تاخودشون نخان به هیچ عنوان ترک نمیکنن

ولی خب تریاک کم عوارضه خداروشکر کن فقط تریاکه پدرم هروئین مصرف میکنه بچگیامون تریاک میکشید از تریاک شروع شد بعد کراک شیشه و الان هروئین و بالای بیست بار بردیمش کمپ و خوب نشد نهایت یماه بعد شروع کرددوباره،هیچوقتم خوب نمیشه 

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم
طبعش گرم کنید خودش حالش از بوش بهم میخوره چه برسه بره طرفش . 💕 ذكری ارزشمند برای #ترك_اعتياد 🌺👌 ...

ببخشید بااحترام من هم طبعشو گرم کردم بادارو گیاهیای متفاوت هم هرراهی رو امتحان کردم جوابگو نیست