2777
2789
به نظرتون احترام میذارم نمیدونم ازدواج کردید بچه دارید یا ن اما خواستم از نگاه بچه هاتون به داس ...

بله شما درست میفرمایید ولی من توفامیلاو آشنایان دیدم بچه های طلاق وضعیتشان خیلی بدتر از بچه های مردی هستن که زن دیگه رو صیغه کرده من بین بد وبدتر بد رو ترجیح میدم .من دوتا دختر دارم من خودم معتقدم وقتی بچه ای رو به دنیا آوردم مسئولیتش بامنه.حتی شده از خیانت می‌گذرم ولی اجازه نمیدم خم به ابروی بچه هام بیاد.نمیدونم شاید تاحالا همچین اتفاقی برام نیافتاده نمتونم راحتر نظرمو بگم.ولی خود من آدم طلاق نیستم.سعی میکنم اون زنه رو پیدا کنم پاشو از زندگیم کوتاه کنم.برای نجات زندگیم هر کاری میکنم

بله شما درست میفرمایید ولی من توفامیلاو آشنایان دیدم بچه های طلاق وضعیتشان خیلی بدتر از بچه های مردی ...

اخه بستگی به شرایط داره

بعضیا در بدترین موقعیت طلاق میگیرن بچه رو به حال خودش رها میکنن رسیدگی نمیکنن

بچه یا بیرونه با دوستاش یا اصلا خونه نمیاد

از اینا منم دیدم

هر بچه ایی با این شرایط بزرگ شه قطعا چیزی میشه ک شما میگید

وضعیت داغونی پیدا میکنه

اما من در شرایطی گفتم ک رسیدگی بشه سر حضانت دعوا نشه و...🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

خدا دو تا دختراتونو حفظ کنه عزیزم 💙💙

خدل اینجور بلاها رو ازتون دور کنه کنار هم بهترین لحظات رو بگذرونید

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی بپذیرش بعضی مردا تنوع طلبن با هرکی ازدواج کنن بازم میخوان.تنها راهشم اینه که اگه نمیتونی تحمل کنی جدا بشی.چون این زنه هم نباسه میره یه زن دیگه میگیره.بعضیام تک پرن دلشون فقط با یه نفره