2777
2789

من با قرص سیبل پریود میشدم این دوره نخوردم و خب بعد از پریودیم قرص رو مصرف نکردم ۴ روز میگذره از اتمام پریودم و من دوباره لگه بینی داشتم

دیروزم ی رابطه بدون دخول داشتم 

ی چند تا سوال 

این لکه بینی نشونه بارداری؟؟

به خاطر قطع قرصه؟

یا میشه روز بعد از رابطه خونریزی پارگی پرده داشته باشی؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارگی پرده دیگه چیه😂 برای قطع سیبل هست هورمون هات بهم ریختن  اگر لک بینی تا 4 روز ادامه داش ...

بابا همه جا نوشته اگه ضربه ب رحم بخوره باعث پارگی هایمن میشه ولی برای من روز بعدش بود بعد دخول نبود ضربه بود فقط

یعنی میگی این لکه بینی نرماله؟؟آخه بعد از پریودیمه

در ضمن شما وقتی قرص ضد بارداری استفاده میکنی در حالت عادی تا 2_3 ماه سخت باردار میشی چون هورمونها به ...

من قرص سیبل ۹ ماهه مصرف میکنم این ماه نخوردم و خب لکه بینی دارم و دل درد اونم بعد  ۴ روز از اتمام پریودم 

یعنی میگین به خاطر قطع قرصه؟؟

بابا همه جا نوشته اگه ضربه ب رحم بخوره باعث پارگی هایمن میشه ولی برای من روز بعدش بود بعد دخول نبود ...

قربونت برم من عزیزم تمام چیزهایی ک داری میگی همش اشتباهه توروخدا راجع بدنت اطلاعات داشته باش زن بیسواد نباش 

برو پیج vaginismus.irr رو فالو کن راجع همه چی توش اطلاعات هست 

من قرص سیبل ۹ ماهه مصرف میکنم این ماه نخوردم و خب لکه بینی دارم و دل درد اونم بعد  ۴ روز از اتم ...

رابطه مقعدی داشتی دیروز ؟ 

بله بخاطر قطع قرصه از عوارضش همین لکه بینی ها و عدم تعادل هورمونیه 

چرا قرص رو قطع کردی پزشکت بهت گفت؟ 

رابطه مقعدی داشتی دیروز ؟  بله بخاطر قطع قرصه از عوارضش همین لکه بینی ها و عدم تعادل هورمونیه& ...

نه رابطه مقعدی نبود 

فقط در حد مالش بود اونم با دست ی چن تا ضربه کوچیکم بود

قربونت برم من عزیزم تمام چیزهایی ک داری میگی همش اشتباهه توروخدا راجع بدنت اطلاعات داشته باش زن بیسو ...

مرسی از کمکت استرس گرفته بودم نکنه آسیب دیده باشم

و اینکه چون قرص و قطع کردم از حاملگی ام ترسیدم گفتم نکنه دستش آلوده به منی بوده باشه