2777
2789
عنوان

شوهرم بالاخره‌ بازنه قرارگذاشته

25555 بازدید | 333 پست

اول بگم کاربریه خواهرزادمه

شوهرم پیج مطرحی داره واسه همین نام نمیبرم توپیجش بایه خانوم متاهل که بچه هم داره ‌وجداداره میشه باهم دوست شدن ورفتن یه پیج فیک بازکردن جفتشون واونجا باهم چت میکنن وتااونجایی که من فهمیدم سه ساله عمو میشناسن شوهرم میگه بیا خونه خالی واسه رابطه دختره قبول نمیکنه میگه اگه بعدیه مدت ولم کنی دیونه میشم شوهرمم نوشته اخه چرا باید ولت کنم دیونه مگه بهتر ازتوهم هست فدات شم چرااینطوری فک میکنی

واینم بگم عکس های همه جای بدنشون روبهم فرستادن تماس صوتی داشتن وتوحموم هم شوهرم واسش عکس فرستاده

فقط خانومه بهش گفت بیابیرون همدیگر روببینیم دلم برات تنگه

منم موضوع رو چهل وپنج روز پیش فهمیدم 

واینکه اختلاف سنیم باشوهرم یکساله ولی اون خانوم هشت سال کوچیکتره باعشق ازدواج کردیم وبچه هم نداریم من چیکارکنم اشفتم اولا مریض شدم وبه روش نیاوردم که نفهمه فهمیدم

من باختم بدم باختم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه آرومی 

راه حل پیدا کردن شوهر خانومس

اگر می‌خواهید شاد زندگی کنید، زندگی را به یک هدف گره بزنید، نه به آدم‌ها و اشیا💪🤗 لطفا توی تاپیک های دعا و صلوات تگم کنید مهربونا ❤️
خدا به دلت صبر بده نمیتونم کمکت کنم چون نمیدونم کدوم کار درسته ولی الان تو حرم امام رضام زیر گنبد طل ...

برای منم دعا کن 🥺❤️

اگر می‌خواهید شاد زندگی کنید، زندگی را به یک هدف گره بزنید، نه به آدم‌ها و اشیا💪🤗 لطفا توی تاپیک های دعا و صلوات تگم کنید مهربونا ❤️
پیاماشونو چطوری خوندی؟

تو اونیکی گوشیش که زیادخونه نمی آورد یه بار یادش رفته بود آورده بود ومنم شانسی دیدم وبه روم نیاوردم پریروزهم تو داشبورد ماشینش پیداکردم 

من باختم بدم باختم

چیکارکنی؟؟؟

قطعا خیانت از نظر من هیچ راهی جز جدایی نداره.

و تا جایی که دیدم ادم خیانتکار عوض نمیشه و بازم کارشو تکرار میکنه.چون تو ذاتشه.

اگه قصدت جداییه که به روش بیار و جداشو

میتونی صبر کنی قرار که گذاشتن مچشونو بگیری مدرکم داشته باشی.

اما اگه میخوایی جدا نشی و بعد بشینی بگی بخاطر خانوادم و بخاطرفلان و بهمان پس لطفا خواهشا خواهرانه بهت میگم به روی خودت نیار که میدونی چون اینجوری فقط خودتو کوچیک میکنی وقتی ببینه خیانتشو فهمیدی و همچنان باهاش زندگی میکنی وقیح تر میشه.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛