2777
2789

سلام من ۲۶ سالمه قرص پروژسترون استفاده کردم ۷روزه قطع کردم اما پریود نشدم بیبی هم زدم منفی بود چی میتونه علتش باشه به نظرتون؟البته بگم ک بیبی رو با ادرار صبح نزدم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تورووخدا بی بی نزنین چرته برو قشنگ آز بده احتمالا بارداری

ان شالله..قبلا هم ۱۰روز عقب انداختم ازمایش دادم منفی شد البته پروژسترون استفاده نمیکردم اونموقع..دوس ندارم ازمایش بدم منفی شه

تا۱۴روز فرصت داری بشی

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
وا من فك كردم از موعدت گذشته، حداقل يه هفته بعد موعدتم صبر كن

آخه قبلا ک استفاده کردم بعد از ۳,۴روز پریود میشدم ایندفعه دیر شد ..چند روزی هست گرفتگی خفیفی زیر شکمم دارم مث درد پریودی اما پریود نمیاد

آخه قبلا ک استفاده کردم بعد از ۳,۴روز پریود میشدم ایندفعه دیر شد ..چند روزی هست گرفتگی خفیفی زیر شکم ...

٧ تا ١٤ روز طول ميكشه تا هفته صب كن بعد برو ازمايشگاه بتا بده بعد امپول

اگ تو اين پروسه پريودت نيومد البته

تو نت خوندم نهایتا تا ۷ روز

نه،از قطع آخرین قرص نهایت تا۱۴روز باید بشی.

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم