2777
2789
عنوان

چطور میشه مستاجر رو بلند کرد😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 34 پست

باید صبر کنید مهلت قرارداد تموم بشه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون دروغ گفته میتونند شکایت کنند البته قبلش ازش بخواند که بره جای دیگه اگه قبول نکرد شکایت که اونم بهش مهلت میدن برای تخلیه

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
موعد اجاره اش سر اومده باشه بله  میتونن تمدید نکنن و قبل از موعد اجاره نامه خیر حتی طرف میتونه ...

مطمئنی ،آخه دروغ گفته دوم اینکه نمیتونه خواهرم طبقه پایین رو اجاره بده از دستش

چون دروغ گفته میتونند شکایت کنند البته قبلش ازش بخواند که بره جای دیگه اگه قبول نکرد شکایت که اونم ب ...

به کجا شکایت کنیم عزیزم دادگاه یا اتحادیه املاک هم میشه

به کجا شکایت کنیم عزیزم دادگاه یا اتحادیه املاک هم میشه

اتحادیه املاک فکر نکنم بشه مگه این که بنگاه دروغ گفته باشه ولی بپرسید یا شورای حل اختلاف یا پاسگاه 

مطمئنی ،آخه دروغ گفته دوم اینکه نمیتونه خواهرم طبقه پایین رو اجاره بده از دستش

عزیزم قرارداد ها معمولا یک ساله هست اگه قراردادش تموم شده بله

بعد یکسال هر دو طرف باید قرارداد جدید بنویسن وقتی نمیخواهین اونجا باشه به راحتی بگین بلند شو و قراردادش رو تمدید نکنید ببند نشد شکایت میکنین و حکم تخلیه میگیرین  

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
باور کن قیمت مناسب داد خواهرم  بنده خدا میدونست وضعیت رو باید می رفت خونه دربست اجاره کنه که خو ...

این غش در معامله محسوب میشه،مستاجر ما چندسال پیش همون اول گفت پدرم آلزایمر داره و من هر دوماه یکبار نوبتم هست که ازش نگه داری کنم اگه دوست دارید خونه رو بهمون اجاره بدید

عزیزم قرارداد ها معمولا یک ساله هست اگه قراردادش تموم شده بله بعد یکسال هر دو طرف باید قرارداد جدید ...

نه عزیزم تازه یک ماه هست اومدن ،سروصداش زیاده خواهرم نمیتونه طبقه پایین رو اجاره بده