2777
2789
عنوان

عاشقانه ترین خاطرتون چیه

1536 بازدید | 79 پست

من چیزی که خیلی تو ذهنم مونده اینکه خیلی اون آدم ارومیه و من خیلی شلوغم 

از لمس شدن بدش میاد و منم بار اول همو دیدیم بیرون هی میومدم بهش دست بزنم فرار میکرد 🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاشقش بودم ولم کرد رفت هیچ خاطره ای جز عکساش ندارم

یه دانشجو معلم دهه هشتادی هستم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره🥺😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰 

اینکه رفتیم کلبه چوبی وسط جنگل و بهترین سفر عمرمو برام رقم زد

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

😂😂😂چ باحال

ما رفتیم شهر بازی باعم بعد اون میترسید برع شهربازی ب روش نمیاورد هی میگفتم بیا سوار این بشیم میگف ن بابا این بدرد نمیخورع بزوربردمش 😂😂اومد پایین بیچارع سکتع کردع بود 

#م‍‌گ ب‍‌ی‍‌ک‍‌ارم‍ בن‍‌ب‍‌ال‍ ب‍‌ی‍‌و #ب‍‌گ‍‌ـَرـבم‍ ت ب‍‌خ‍‌ون‍‌ی‍‌ش!‌؟↻

شب بود و هوا میکس برف و بارون

دست تو دستش قدم میزدم

توی دلش پر شوق و گرما بود از بدست آوردن من

حیف که تموم شد

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
شب بود و هوا میکس برف و بارون دست تو دستش قدم میزدم توی دلش پر شوق و گرما بود از بدست آوردن من حی ...

چرا🥲

بی تومراهرروزماهی وهرشب سالی ست"شب چُنین،روزچُنان         اه چه مشکل حالیست...  

لحظه ای که خواست ابراز احساس کنه 

مثل خارجیا اومد بوسم کرد

منم عین دخترای ایرانی پدرشو در اوردم

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟