2777
2789

من امپول ۳ ماهه زده بودم 

تیر ماه تموم شد تایمش 

۲ ماهه خونریزی دارم و شکمم بزرگ شده 

پس کی تموم میشه عوارضش؟

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 

برودکترهورمونات بهم ریختن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا زدی آمپولشو؟ بهداشت نمیزنن

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

برودکترهورمونات بهم ریختن

رفتم قرص داد ولی هنوز پاک نشدم 

همش توهم حاملگی دارم 

ممکنه با ۲ ماهدخونریزی  کم و زیاد  ادم حامله باشه؟

دوماه یکسره ها 

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
کجا زدی آمپولشو؟ بهداشت نمیزنن

از داروخونه گرفتم رفتم تزریقات دکتر عمومی  زد 

از داروخونه گرفتم رفتم تزریقات دکتر عمومی  زد

صددرصده ؟ ینی امکان نداره حامله شیم باامپول؟  منم میخان برنم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

رفتم قرص داد ولی هنوز پاک نشدم  همش توهم حاملگی دارم  ممکنه با ۲ ماهدخونریزی  کم و ...

نه عزیرم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

صددرصده ؟ ینی امکان نداره حامله شیم باامپول؟  منم میخان برنم

منکه زدم بیچاره شدم 

حاملگیش ب کنار 

از روزی ک زدم افتادم ب خونریزی 

وزنم زیاد شد 

شکمم بزرگ شده 

نه عزیرم

اخیش مرسی بخدا انقد استرس دارم 

با اینکه دوهفته بعد اینکه امپولو زدم ۲۰ روز کامل پریود شدم 

بعدش یه ماه خونریزی کم 

این ماهم ک دوباره پریودم 

ولی باز شک دارم میگم نکنه باردار باشم 

منکه زدم بیچاره شدم  حاملگیش ب کنار  از روزی ک زدم افتادم ب خونریزی  وزنم زیاد شد& ...

اخ پس نزنم خودم دائم سردردم عوارضم بدم بدترمیمش