2777
2789
عنوان

ارتودنسی خیلی درد داره؟؟

8111 بازدید | 28 پست

می‌خوام ارتودنسی کنم،دندونامم خیلی نامرتبه،خیلی درد داره ؟یه توضیح کوچکی می‌دین اصلا چجوری اون سیما میزارن؟ازدندون میتراشن؟کسی بوده ارتودنسی کرده باشه دندوناش پوسیده شده باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول نگین میچسبونن به دندان بعد سیم از توی قلاب کوچیکی که روی نگین هاست رد میکنن  بعد از یه مدت ...

پس چرا دخترخالم می‌گفت من گذاشتم تا چند وقت فقط مسکن می‌خوردم ،خیلی هم لاغرشده بود

ببین واقعیتو بگم درد میکشی ولی نتیجه‌ای که میبینی ارزش تمام درد کشیدناتو داره 

اگه خوب مراقبت کنی اصلا پوسیده نمیشه 

دردشم یجوریه که بعد یه مدت عادت می‌کنی، شاید یه ماه اول سخت بگذره بهت بعدش دیگه عادیه

سلام من انجان دادم درد خاصی نداره اونقدی نیس که غیرقابل تحمل باشه فقط اول که سیمارو میزاره یکم دندونارو میکشه سیم هارو باچسب مخصوص روی دندون میچسبونن اصلا نمیتراشن نه اتفاقا جلوی پوسیدگی رو میگیره چون دندون ها کج ونامرتب باشه زودتر پوسیده میشن

خدایا مرسی بخاطرهدیه قشنگت الهی هرکس بچه میخواد خدابهش بده
پس چرا دخترخالم می‌گفت من گذاشتم تا چند وقت فقط مسکن می‌خوردم ،خیلی هم لاغرشده بود

بخاطر فشاری که روی دندونا میاد تا چند روز اول باید مسکن خورد 

گاهی کبودی هم دیده میشه 

دندون می‌پوسه اگر درست مراقبت نکنی 

مدام مسواک،نخ دندون 

نه عزیزم دندون رو نمیتراشن بلکه پلاک هارو با چسب میچسبونن و اون ته دهن دندون آخری ک پلاک داره جای پیچش سیمه هرسری اینو میپیچونه به دندون فشار میاد 

اگر فکت مشکل داشته باشه کوچیک باشه یا کلا خیلی بدفرم باشه واقعا سختت میشه چون یکم اذیت میشی 

ولی اگر فقط دندونات کجه یا فاصله داره اذیت نمیکنه زیاد 

من خودم فقط دندونام فاصله داشت ارتودنسی راحتی داشتم ولی خالم فکش کوچیک بود خیلی اذیت شد

دکتری که انجام میده خیلی مهمه من همه چی میخوردم خیلی اذیت نشدم فقط یکم زمان برهست باید حوصله داشته باشی هرماه باید بری برای ویزیت به مرور کمترمیشه

خدایا مرسی بخاطرهدیه قشنگت الهی هرکس بچه میخواد خدابهش بده

من ارتودنسی انجام دادم 

سیم پیچی ایناش درد نداره اصلا 

فقط دردش برا اینه که دندون ها تو فک منظم میشن چون جا به جا میشن درد داره

نه چیزی از دندون تراشیده نمیشه

و قبل از اینکه اصلا ارتودنسی انجام بشه باید تمام دندون های خراب رو درست کنی و همم جرم گیری کنی ،چون ارتودنسی بشه نمیشه دندون رو عصب کشی یا پر کنی برا همین قبلش باید تمام خرابی و جرم دندون گرفته بشه