2777
2789
عنوان

عذاب وجدان کنکور

295 بازدید | 15 پست

بچه ها من کنکور دارم و خانواده ام تا جایی که ازدستشون بر اومده خداروشکر برام کم نذاشتن البته خودم خیلی قانعم 

ولی با این اوضاع و شرایط سخت مالی هر کتابی خواستم برام جور کردن ، کلاس های تست فرستادنم ، محصولات متنوع گرفتن و بهترین اتاق خونمون رو بهم دادن ولی من تست نمیزنم و یکم جدیدا سرد شدم . میترسم 

خیلی میترسم نتونم جبران کنم و رشته مد نظرشون قبول بشم 

میگن پزشکی یا دندان نهایت دارو منم خودم خیلی دوست دارم ولی اونقدری نیست که کشته و مرده اش باشم 

بچه ها شبا به زور خوابم میبره همش چهرشون و سختی هایی که برام میکشن میاد جلو صورتم ، جلوی کل فامیل ازم تعریف میکنن همه هم میگن ماشالله و لا حول ولاقوه ...و فکر میکنن خیلی درسخون و زرنگم ولی من از درس دارم میفتم کم کم ، خستم شده 

بچه های فامیل هم تا الان رشته های تاپی قبول نشدن و همه امید ها به منه

نمیدونم چی کار کنم فقط برام دعا کنید جلوی پدر و مادرم و خانواده ام رو سفید باشم و بتونم رتبه خوبی کسب کنم

دعا کنید واسم با دل پاکتون

لعنت به کنکور که سرنوشت ی آدم و کلی عذاب تو چهار ساعت خلاصه میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر مشاور داری باهاش صحبت کن کمکت کنه انگیزه ایجاد کنه 

شما تلاش خودت بکن مخصوصا که درست خوبه و خب خانواده ات دارن خرج میکنند 

حتما این وسط با دوستات برو بیرون و تفریح داشتهدباش 

اکثرا سال اخر زده میشن خصوصا از آبان که دوازدهم میاد روش،و سنگین میشه 

اگر تابستون بتونی دهم و یازدهم جمع کنی سه بر صفر جلو میفتی 

و در اخر شما تلاشت رو بکن حداقل بعدا نگی کاش تلاش،کرده بودم حالا هر چی نتیجه شد بعدا خودت سرزنش نمیکنی

اینها رو ب دخترم هم میگم 

فعلا امضا ندارم
مشاور مثل خود شخص نیست ، اطرافیانم راضی نبودن و میگن پول حروم کردنه منم نمیخوام بیشتر این به خانواد ...

من واقعا از مشاورم راضی بودم

اگه اون نبود اصلا کنکور قبول نمیشدم اصلاااااا

اگه خواستی معرفیش کنم

حس می کنم نمیتونم موفق بشم اینطوری نبودم ، جدیدا خیلی نا امید شدم

ی مشاور حضوری از شهر خودت بگیر

بگو رو اعتماد ب نفست کار کنه اگه دیدی بزن در رو داره وظیفشو انجام میده وقتتو تلف نکن سریع عوضش کن نگو بهتر میشه ک نمیشه ...

ترجیحا ی مشاور میانسال مرد بگیر

اگر مشاور داری باهاش صحبت کن کمکت کنه انگیزه ایجاد کنه  شما تلاش خودت بکن مخصوصا که درست خوبه ...

ممنونم ان شالله ولی الان نصف تابستون رفته تقریبا و احتمالا سفر هم داشته باشیم 

ممنونم ان شالله ولی الان نصف تابستون رفته تقریبا و احتمالا سفر هم داشته باشیم 

دختر منم تازه هفته پیش درست حسابی استارت زد اما داره پیش میره بازم تلاش کردن بهتر از نکردن هست 

دختر من اخر تابستون سه هفته نمیتونه درست بخونه چون‌جراحی لثه داره 

بهش،گفتم تا هر جا بتونی برسونی عالیههه 

مشاورش از اون طرف بهش انگیزه میده 

حتی با اینکه هفته قبل ۸۰ درصد برنامه مشاور بیشتر نشد انجام بده بهش گفت عالیهه 

فعلا امضا ندارم