فکر کن نشستی گوشه ی خونه تنهای تنها تو تاریکی ناراحتم هستی خیلی داغونی اصلا حالت بده کسی ام نیس...یهو بری یه عالم دیگه اصلا فک کن دعوتت کنن جای دیگه اونجا متوجه بشی حسین(ع)وعباس(ع)هردو با لبخند ازت استقبال میکنن ومیخوان که کنارشون بشینی و دلتو سبک کنی وبهتم بگن 1 آرزوتو از خدا میخوایم براورده بشه که حالت خوب بشه چی میگی؟؟؟؟
خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام میخونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ، و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟ نشونه با کلاسی نیست ، نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ... #بخاطرکودکانترسیدهیبیدفاع
میدونم نامحرمه ولی دلم میخاد برم بغلشون کنم و گریع کنم:)💔
انقد که خالی بشم و بعد شکایت همه کسایی که زندگیمو خراب کردنو بهشون بکنم که منو نجات بدن از دستشون 🥺💔و حقمو ازشون بگیرن 🙂
‹من کسی رو دارم که صاحب تمام قدرتهای جهانه🥰💕› الله یار باشد ،دشمن هزار باشد🫶🥹🌚؛ زندگی هر چقدرم سخت باشه منکه ازت نا امید نمیشم دورت بگردم 🫂؛ تا وقتی که تو پشت منی هیچکس نمیتونه منو زمین بزنه 🙂💫🦋؛ زوره خدا از همه بیشتره 🌿🥲؛شیطان هایی با نقاب انسان:)🖤؛جهنم خالیست؛شیاطین روی زمین اند!😏؛اون چیزی که تو با دل من کردی رو میرم به خدام میگم 😃💔؛ برای حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی مهربونم:)؟!🌱😘«کاربری چهارممه :/🦦🗿💔»
خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام میخونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
میخوام ظهور کنن ببینمشون ظلم رو ریشه کن کنن و همه دلشون خوش باشه به وجود آقا
امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭 ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید. https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403