2777
2789

ده روز قبل کاشت داشتم 

چون مسافرتم و دسترسی به ماشین لباسشویی راحت نبود دیروز یک ربعی دستم تو اب بود متاسفانه برا لکه کیری یم لباس مجبور شدم دستم به وایتکس بخوره

دونه دونه کاشتهام دارن میفتن خیلی راحت انگار نه انگار کاشت بودن مثل ناخن مصنوعی دارن میفتن. نمیدونم 100درصد مشکل بخاطر وایتکسو اببازی خودم بود یا ناخنکار هم خطا داشتع تو کارش؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستت نباید طولانی مدت توی مایع یا تاید یا هرچی باشه باید دستکش بذاری

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
میگم سفرم مجبور شدم 

دارم به صورت کلی میگم که دلیلش اینه ربطی به تاخونکار نداره😐😐

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
دارم به صورت کلی میگم که دلیلش اینه ربطی به تاخونکار نداره😐😐

منم همینو میخام بدونم چون برا ترمیم زنگ زدم  چندجا اونا کفتن به ناخنکار مربوط بوده  و من در هر صورت امروز میرم ترمیم فقط میخاستم بدونم اکر مشکل ناخنکار خوددم بوده بهش بگم