2777
2789
عنوان

اربعین ۱۴۰۲

6367 بازدید | 103 پست

سلام دوستان اولین بار هستش میخوام برم کربلا نیت کردم برای حاجت روایی پیاده برم خیلی ادم حساسی هستم زود خسته میشم و مریض وسواس دارم شدید کلا از شلوغی بیزارم ولی سپردم به امام حسین خودش یاری کنه و اینکه تنهایی میخوام برم همسفر ندارم

کسی تجربه ای داره واسه من وسواس بهم بگه ممنون

التماس دعا فراوون

منم ميترسم بچم مريض بشه چون بشدت ضعيفه بدنش دلم پر ميكشه دوسال رفتم بهترين سفر عمرمه 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لیوان ی بار مصرف تو کوله ت داشته باش یا لیوان استیل نشکن.ی زیر انداز سبک و نازک ک خسته شدی خواستی جایی بشینی زیرت بزاری.دستمال مرطوب ک دستت کثیف شد بتونی پاک کنی.جوراب اضافه.زیر پوش اضافه.شاید دستکش ی بار مصرفم نیازت شد.دستمال کاغذی ام تو کوله ت باشه

برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم

دوتا روكش نخي اندازه لحاف يك نفره با خودت ببر 

عرق زنيان 

تخم اسفند 

به نظرم يا عبا بپوش يا چادر جلو بسته و زيرش لباس نخي 

پماد ان ان يا كانادولا 

شامپو بچه 

يه لنگ نخي برا حمامت 

زياد وسيله با خودت نبر بارتو سنگين نكن 

دو دست لباس كافيه مرتب بشور و پهن كن خشك ميشه 

پوشيه ببر صورتت داغون نشه 

كفش راحتي من پيشنهادم اسكيچرزه يا يه دمپايي طبي عالي 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
التماس دعا فراوون منم ميترسم بچم مريض بشه چون بشدت ضعيفه بدنش دلم پر ميكشه دوسال رفتم بهترين سفر عم ...

انشالله با موقعیت بهتری بتونید بازم برید میتونید یه کم از تجربتون رو در اختیارم بزارید

التماس دعا عزیزم اما کاشکی ی همسفر داشته باشی بهتر 

اخه کشور دیگع هست تنها نری بهتره 

ماسک ببر قرص شربت اینجور چیزا 

چون بینهایت عراق کشور کثیفیه

بعضی #دوستت دارم ها بی #فایدست مثل #موفق باشید های #آخر برگه #امتحانی...!🤌🏻 
انشالله با موقعیت بهتری بتونید بازم برید میتونید یه کم از تجربتون رو در اختیارم بزارید

بالا تر توضيح دادم عزيزم 

دوتا روكش نخي اندازه لحاف يك نفره با خودت ببر  عرق زنيان  تخم اسفند  به نظرم يا عب ...

ممنون عرق زنیان برای چی ببرم حوله نبرم دیگه فقط لنگ و اینکه میتونم به جای چادر مانتو عبایی بپوشم

نون خشك و گردو با خودت ببر 

ليوان استيل 

ادعيه صوتي با هنسفري 

به كيفتو به ربان رنگ خاص ببند كه گم نشه 

كيف گردني برا پاس و موبايل هيچ وقتم از خودت جدا نكن حتي تو خاب 

التماس دعا عزیزم اما کاشکی ی همسفر داشته باشی بهتر  اخه کشور دیگع هست تنها نری بهتره  ما ...

ممنون حتما کسی دلش نمیخواد بره به منم میگن نرو دوتا بچه دارم شوهرمم راصی نیست ولی گفت دوست داری برو

ممنون عرق زنیان برای چی ببرم حوله نبرم دیگه فقط لنگ و اینکه میتونم به جای چادر مانتو عبایی بپوشم

عرق زنيان كار همون عرق نعنا رو ميكنه منتها خيلي قوي تره اسهالي دلپيچه ايي شدي عاليه 

بله عبا مشكي و روسري بلند مشكي 

ميتوني يه عبا ببر يه چادر جلو بسته برا احتياط

نه حوله نبر بارتو سنگين نكن فقط همون لنگ رو ببر 

عرق زنيان كار همون عرق نعنا رو ميكنه منتها خيلي قوي تره اسهالي دلپيچه ايي شدي عاليه  بله عبا م ...

خیلی ممنون و اینکه میگن کفش بالاخره پا رو میزنه لازمه دمپایی هم ببرم