2777
2789
عنوان

روانپزشک

60 بازدید | 4 پست

سلام دوستان. من به روانپزشک مراجعه کردم و روانپزشک قرص لگزاپرام ۱۰و لیتیوم کربنات ۳۰۰و و تری فلوپرازین یک میلی و بوس پیرون ۱۰ و کلینیدیوم سی تجویز کرده لطفاً اگه کسی یکی از این قرص‌ها رو مصرف کرده در مورد عوارضش و حسی که بعد از مصرف دارو داشتید یا تجربه‌ای که داشتید با من به اشتراک بذارید سوال بعدی اینکه دقیقاً چند وقت بعد از مصرف این قرص‌ها تاثیرشون رو می‌ذارند ؟می‌ترسم که این قرص‌ها وابستگی بیاره.. راستش دلیل اینکه من به روانپزشک مراجعه کردم این بود که خیلی حساس شده بودم و با همسرم به اختلاف خورده بودیم به روانپزشک مراجعه کردم تا کمی از حساسیت‌هام کمترشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دکترت اعتماد کن

من چن تاشو خوردم عوارض خاصی نداشت برام

ولی بدن هر کس فرق داره

عوارض هم برا هرکس فرق داره

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 

منم جدیدا دچار وسواس فکری شدم نسبت به همسرم و به اختلاف خوردیم یکم 

طبق گفته مشاورم باید به روانپزشک مراجعه کنم و دارو مصرف کنم که داده های ذهنیم تنظیم بشه 

اما حقیقتا میترسم از عوارض و وابستگی دارو ها 

بخاطر همین دو دلم🤦🏻‍♀️

😍😁ما هیچ الهی همه تو...💍❤  متاهل و متعهدلطفا برای خوشبختی یه صلوات بفرستید😚