یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
بدترین قرارم واسه دو سال پیش بود رفتم هوا ام به شدت بارونی و سرد، رفتم پیش دوست پسرم با کلی گریه و التماس که تو رو خدا منو میخوان شوهر بدن تو با مامانتینا صحبت کن اون همش میگفت نه و من پا میکوبیدم زمین و وسط خیابون توی پارک جیغ میزدم آخر زنگ زد به مامانش مامانشم گفت من و بابات هیچ کاری واست نمیکنیم این دختره ام زیادی بچس اگه خیلی خاطرتو میخواد واست صبر کنه 5-6 سال دیگه شاید با بابات صحبت کنم. قطع کرد و رفتم خونه تا رسیدم خونه مثل سگ از مامانم کتک خوردم که گفت به چه حقی داری واسه اینکه ازش جدا شدی گریه میکنی بعد خالم اومد خونمون یه سیلی جانانه بهم زد و زنگ زد داداشم و بهش گفتن اونم رفت زنگ زد به داداش پسره دیگه همشون مخالف من شدن. دو ساعت بعدشم کتک خورده رفتم شب یلدا خونه مامان بزرگم داییمم اونجا انقد بهم بی محلی کرد که از درد و ناراحتی فقط خوابیدم
الان چند سالته؟چقدر اختلاف سنی دارین؟ و اوضاع الان چطوره؟
برام جالبه دوست نداشتی نگو
🔴چرا قبل از اینکه میخوایید پست رو ریپلای کنید لایک میکنید؟!😬😤🔴 یعنی اگه تو نی نی سایت بگی نفس میکشم میگن برا کدوم شهری؟ کجایی؟ مگه هنوزم کسی هست نفس بکشه این چیزا برا عهد قاجاره🤦♀️😤😤 اینجا هر کسی بر اساس تفکر و عقاید خودش نظر میده وقتی نظری میپرسی با عقل خودت بررسی اش کن بعد تصمیم بگیر یاد بگیر خودت مسئول زندگی خودت هستی الکی بر اساس چهار تا نظر آتش به زندگیت نزن پشیمونی بعدش سودی نداره 😉🙃🙃
وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....