2777
2789

سلام من یک خوابی رو چهارساله مدام و با شکل های مختلف میبینم ، تو خواب میبینم که همسرم نمیخواد با من ازدواج کنه و من خیلی عاشقشم و دنبالشم و اون بمن محل نمیده میگه بدرد هم نمیخوریم، ولی در واقعیت همسرم چهارسال خواستگارم بود سال ۹۴ تا ۹۸  الانم ی پسر داریم .بعد اصلا شخصیت التماس کردن ندارم من.

خواب دیشبمم این بود که من میگفتم بیا ازدواج کنیم همسرم میگفت ن منم اصرار که حداقل برا پسرم شناسنامه بگیر نداره بعد هی میگفتم نصف خونتو هم که واقعا بناممه رو‌‌ پس میدم .

پریروزم خواب دیدم ازدواج کردم با یکی دیگه ولی التماس شوهرمو میکنم که توروخدا منو نجات بده با من ازدواج کن ولی محلم نمیداد.

اکثر خوابام اینه که ما دوستیم یهو تو اوج دوستی و عشق شوهرم پیام میده نمیخوامت  منم التماس التماس بهش😐

دیوانه شدم از این خواب چی میخواد از جونم

مامان دوتا گل پسر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خواب چیزیه که مغز ما میسازه

یه چیزی توناخوداگته شما هست و باعث میشه این خواب مدام تکرار شه

شاید حس خواسته نشدن ازشثن گرفتی،ترس از رهاشدن یا …

به هر حال اینجا جای مناسبی برای مشاوذه گرفتنتیشت

با یه رواندرمانگر ماهر که میتونه به ریشه‌ی این حستون پی ببره صحبت کنید

تو نت بزن 

ولی اکر اشتباه نکنم شاید خیلی دوست داره 

چون خودم یه خوابی دیدم کخ طرف مقابلم باهام میجنگه و.. وتو نت زدم گفتن که دوستم داره شاید واسه توهم اینطور باشه

●لا أجِدُ مَفَرّاً إلّا الحُسَین...🤍🕊

این تعبیر نداره. یه گره ذهنی داری که باعث این خواب میشه. باید بری درمانگر ببینه مشکل ناخوداگاهت چیه

کاربر محترم، اونی که تاپیک زده و راهنمایی خواسته ربات نیست و انسانه و دل داره. هر چیزی به ذهنت میاد ننویس لطفا. چون تاوان دل شکستن سخته.

از ظاهر خوابت این برمیاد که به همسرت دلبستگی زیاد و ترس از دست دادنش رو داری

ولی خب طبق کتاب های اروین یالوم خواب ها نشونه های متفاوت و عمیق دیگه ای دارن که فقط یه روان درمانگر حرفه ای میتونه اونا رو تفسیر کنه

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

تو نت بزن   ولی اکر اشتباه نکنم شاید خیلی دوست داره  چون خودم یه خوابی دیدم کخ طرف ...

اخه این شدت دوست داشتن داره سرویسم میکنه هی هرروز خواب 😅😅😅

مامان دوتا گل پسر

از ظاهر خوابت این برمیاد که به همسرت دلبستگی زیاد و ترس از دست دادنش رو داری ولی خب طبق کتاب های ار ...

یعنی واقعنی برم پیش روانشناس

مامان دوتا گل پسر

اخه این شدت دوست داشتن داره سرویسم میکنه هی هرروز خواب 😅😅😅

شاید به ریشه درونی داره نمیدونم من خیلی علم این چیزارو ندارم خواب که میبینم تو نت میزنم خیلی خوب میاره بالا

●لا أجِدُ مَفَرّاً إلّا الحُسَین...🤍🕊