2777
2789

خانما ما تابستون میایم تو خونه تو شهر خوش اب هوا.‌خونه خودمون دیگه باهزار زحمت گرفتیم خورد خورد وسایل گرفتیم گذاشتیم توش...دوسالم رهن بود تازه از رهنی دراوردیم هرسری میایم ی چیز براش میخریم..امکاناتش درحد خودمون من دو بچه کوچیک دارم بامن و شوهرم.وسایل پذیرایی زیادی ندارم .تازه نزدیک۲۰روز اومدیم.مادرم با داداشم اومد با پس انداز خودم دوتا تشک و بالش گرفتم.دیشبم مامانم گفت شاید داداش بزرگم با دوبچه بزرگ دارن اومدن.من رختخواب و سرویس غذا خوریم کمه رفتم ۱۲تا قاشق چنگال گرفتم و دوست لیوان شربت خوری درخد دم دستی داشتم دوباره گرفتم.حالا گفتن معلوم نیس بیان یانه.ولی واقعا خرج بالاست.حالا خونوادع خودم هستن ک خریدم چون شوهرم میگه ب من چه...

ما تا شهریور بیشتر نیسیم...واقعا نمیدونم چب بگم.حالا امروز زنک زدم روم نشد گفتم ی خورده وسایل کمه ولی بیاین خودش گفت ما میخایم بریم مسافرت همه چی باخودمون میاریم ولی معلوم نیس بیایم خونه شما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روم نمیشه ولی غیر مستقیم مادرم فهمونده.ولی من باز زنگ زدم گفتم دوس دارید بیاید

از مادرت قرض بگیر یا اگه پول دستته برو بخر چاره ای نیست 

یا اگرم نداری پتو مسافرتی بگیر که ارزون تره الان تابستونه کسی تشک و پتو نمیخاد که 

از مادرت قرض بگیر یا اگه پول دستته برو بخر چاره ای نیست  یا اگرم نداری پتو مسافرتی بگیر که ارز ...

پتو مسافرتی هست.کولر میزنیم پتو ضخیم کمه.عزیزم من شهر دیگم  الان.خونوادم نزدیک نیستن

خیلی ریلکس باش گلم اونا میعهمن که شما اینجا موقت هستید پس وسایل کم هست و وقتی خودشون دارن مسافرت میرن یعنی همه چی دارند پس از مال خودشون استفاده کن 

منم خودم تابستونا ی شهر دیگه هستم هر کی میخواد بره مسافرت بالخره ی شب رو پیش من میاد همین ماه پیش مهمون داشتم منم خیلی راحت گفتم ببخشید من اینجا زیاد تشک ندارم فقط پتو هست یا لیوان ی بار مصرف گرفتم چون زیاد لیوان نداشتم اونا هم مشکلی نداشتند مطمئن باش داداشت هم درک میکنه که وسایل در حد خودتون دارید 

خیلی ریلکس باش گلم اونا میعهمن که شما اینجا موقت هستید پس وسایل کم هست و وقتی خودشون دارن مسافرت میر ...

ممنون از دلداریت.من تا یکی میاد خیلی دستپاچه میشم.همیشه دلم میخاد خوب دیده شم .اصلا ب لیوان ی بار مصرف فک نکرده بودم.خودمون لیوان دم دستی داشتیم گفتم استفاده میشه کمه.دیشب رفتم ی پک دوازده تای شربتی گرفتم.فامیلامون اینحاست تا میخایم دعوت کنم تعارف میزنم خودم خجالت میکشم.اکه یکی بیاد چیکار کنم

اصلا جای نگرانی نیست گلم خودشون ميدونند که اینجا موقتی هستی پس دلیلی نداره آدم زیاد وسایل بخره 

من بوده ی وقتایی که کم اوردم بشقاب و دیس هم یبار مصرف  گرفتم چه اشکالی داره گلم

البته منم اوایل مثل شما  بودم ولی اینقدر همسرم گفت که منم مثل خودش شدم 

اون دفعه شب مهمون اومد گفتم ببخشید اینجا چون موقت هستیم  من نمیتونم زیاد خوردنی بگیرم به اندازه مصرف میگیرم برا همین فقط تخم مرغ و گوجه تو یخچال بوده و همین رو املت کردم در مقابل فرداش رفتم مرغ گرفتم و کباب کردم براشون 

، قرار نیست که چون خونه ی جای دیگه داریم هر کس از راه رسید کلی خرجش کنیم بالاخره اونها هم باید ی جوری این قضیه رو بفهمند 

خودت رو بزن به بی خیالی و اینکه سعی کن همه چی رو همون موقع بگی تو دلت نگه ندار 

اگر مثلا مامان گفت داداشت میاد همون موقع سریع بگو وای پتو کم داریم بعدش بگو ولی فکر کنم خودشون برا مسافرت بیارن از مال خودشون استفاده می‌کنیم مهم دور هم بودن هست ،  زیادم از نبودن چیزی خجالت نکش که  اذیت بشی 

ولا اینجوری اگه آدم پولدار هم باشه کم میاره 

من به داداشم تا بالشت خواست گفتم ببخشید داداش بالشت کم هست اگه میشه پتو تا کن بزار زیر سرت ، اونم گفت اشکال نداره تو ماشین دارم  پا شد رفت از تو ماشینش آورد 

اصلا جای نگرانی نیست گلم خودشون ميدونند که اینجا موقتی هستی پس دلیلی نداره آدم زیاد وسایل بخره  ...

حالا دونفر خونواده مشکلی نیس بیشتر بشه ی کم سختم میشه.شما میشع بپرسم کدوم شهر تابستون میرید خودتون کجایی هستید؟

حالا دونفر خونواده مشکلی نیس بیشتر بشه ی کم سختم میشه.شما میشع بپرسم کدوم شهر تابستون میرید خودتون ک ...

من هرمزگانی  هستم 

تابستون ها تهرانم 

هر کس میخواد بره مسافرت بالاخره ی سر از اینجا رد میشه 

اصلا جای نگرانی نیست گلم خودشون ميدونند که اینجا موقتی هستی پس دلیلی نداره آدم زیاد وسایل بخره  ...

حالا من دردسرم دوتا بچهامه بخاطر اینه تمیتونم چیز خوبی بگیریم.ی دکوری بزارم تا گند نزدن بجای اسباب بازی باهاش بازی میکنن.این دوتا خیلی داغونم کردن و خسته خونه بخاطر اینا بهم ریخته هست 

من هرمزگانی  هستم  تابستون ها تهرانم  هر کس میخواد بره مسافرت بالاخره ی سر از اینجا ...

حالا من فامیلای شوهرم نمیان.غیر از مادرشوهرم مابقی اینجا خونه دارن.مادرشوهرم بیاد میره خونه خواهرش.حالا شما مسافت طولانتره.از همرزگان تاتهران راه بیشتره.ما بوشهر تا شبراز هسیم.خونواده خودم میرن مسافرت از اینجا رد بشن.ما ک بخاطز بچه ها البته شوهرم هم بد سفره.جایی نمیریم.همین تو خونه تپیدیم و اطراف میریم