2777
2789

سلام دوستان 

لطفا یک دکتر ارتودنسی خوب برای بچه‌ها در اهواز معرفی کنید

تمام ترسم از این است که یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من بیدار نشسته باشم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پونزده سال پیش ارتو کردم خواستم تجربه هامو دراختیارتون بذارم 

لطف میکنید

همه دندون شیری هاش هنوز مگه افتاده ؟ 

برای معاینه که بردم دندانپزشک گفت باید تحت نظر متخصص ارتودنسی باشه حتی اگر هیچ اقدامی انجام نده

برای معاینه که بردم دندانپزشک گفت باید تحت نظر متخصص ارتودنسی باشه حتی اگر هیچ اقدامی انجام نده

بله این خوبه ،اگر مراقبت کنید نیازی به سیم‌کشی دندون نیست ، تنها کاری که باید کنید اینه که فک فضا برای دندون داشته باشه و دندون های اضافی رو بکشید ، پس تنها با کشیدن وایجاد فضا و زمان  دادن به دندونها تا چندین ماه الی یکسال  نیازی به ارتو نیست ، و بعد اینکه مرتب شدند تو سنین حدود ۱۸ سالگی احتمال کج شدگی مجدد هست که به علت دندون عقل هست و با کشیدن دندون عقل مجدد درست میشه .  این دو مورد چیزهایی بود که انصافا هیچ پزشکی به من نگفت 

بله این خوبه ،اگر مراقبت کنید نیازی به سیم‌کشی دندون نیست ، تنها کاری که باید کنید اینه که فک فضا بر ...

ممنون از توضیحتون