2777
2789
عنوان

علائم بارداری

154 بازدید | 15 پست

سلام خانما من 5 مرداد باید پریود میشدم الان 3 روز عقب انداختم هیچ علائم پریودی هم ندارم به نظرتون به خاطر کیسته؟ 

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهاست 

علائم بارداری من عین پریودی بود،،پنج روز قبل موعود علائم داشتم

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای هرکس کاملا متفاوته . برای من هیچوقت سینه درد نداشتم اما هر دو بار ک باردار بودم شدیداً سینه هام درد میکرد و حساس شد بود . الهی ک باردار بشی و خدا بهترین بچه های دنیا رو بهت بده عزیزم

این نیز بگذرد . . .

من همیشه نزدیکای پریودم کمر درد و دل درد دارم ولی این دفعه اصلا هیچ علائمی ندارم 

ممکنه از کیست یا عفونت باشه ها

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
برای هرکس کاملا متفاوته . برای من هیچوقت سینه درد نداشتم اما هر دو بار ک باردار بودم شدیداً سینه هام ...

مرسی عزیزم لطف داری التماس دعا 🙏🌸

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهاست 
نمیدونم والا آره کیست که دارم الان 3 ساله اقدامم 

ی بیب چک بزن 

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

بیبی چک زدی؟

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم