2777
2789
عنوان

چک کردن گوشی همسر

1391 بازدید | 89 پست

خانما ۳ ساله با همسرم ازدواج کردیم قبلش دوست بودیم شدیداااااا عاشق هم بودیم الانم خیلی همو دوس داریم واسه همدیگه حون هم میدیم بخدا.ولی چند وقته شوهرم همش سرش تو گوشیه نمیزاره یه ثانیه به گوشیش دست بزنم میرم سمتش گوشیشو خاموش میکنه.میره دستشویی گوشی میبره میره حموم گوشیشو خاموش میکنه تا من نرم تو گوشیش.فک میکنم یه کارایی میکنه خیلیییی سر در گمم.چهحوری سر از کارش در بیارم خیالم راحت بشه.حتی اجازه نمیده یه لحظه گوشی دستم باشه هکش کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلیلش رو پرسیدی ؟ 

قبلا میذاشت برداری ؟ 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

خب باهاش حرف بزن دلیل کارشو بپرس.. بگو علت اینکه این کارو میکنی چیه تو دلت آشوب باشه و ذهنت درگیر.. ازش توضیح بخواه نزار بهت بی اعتماد بشه 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

زیاد حساسیت نشون ندادی الان بخواد لجو لجبازی کنه؟ 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

ببین چک کنی چیزی ببینی بدتر میشه اعصابت می‌ریزع بهم . به نظرم شیوه زندگیتو تغییر بده . توام یک کوچولو فاصله بگیر به خودت برس مهربونی کن بهش ولی بهش نچسب. با دوستات حرف بزن تلفنی . تو خونه آهنگ بزار و ماسک بزن ببین بزار ببینه به خودت می‌رسی . تحویلش نمی‌گیری. خونه رو مرتب داشته لباس خوشگل بپوش . بازم میگم بهش گیر نده . چهل روزی این کارارو بکن. وقتی عصبانی ه تو با مهربونی آرومش کن سعی کن دعوا راه نندازی

دلیلش رو پرسیدی ؟  قبلا میذاشت برداری ؟

سال اول ازدواج همش گوشیش دستم بود.دلیل رو میپرسم بهم میگه یه آقا بهم گفته هیچوقت گوشیتو دست زنت نده بزار یه حریم بین تون باشه.گفتم چ حرفیههههه آخه

اگر رمز گوشیشو بلدی یه قرص خواب بهش بده بعد که خوابید برو سر گوشیش😁

راهکار دیگه ای مد نظرتون نبود😅نگید این حرفارو بابااا

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

ازش بپرس چرا گوشیتو خاموش میکنی یا تو هم مثل خودش رفتار کن گوشیتو خاموش کن هر جا میری ببر همراه خودت اگه چیزی گفت بگو از تو یاد گرفتم

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

بهتر جلو کنجکاویتو بگیری

یه درصد فک کن اگه اون چیزی ک دوست نداریو ببینی چی

داغون میشی

همیشه دونستن خوب نیست بعضی جاها بهتر ادم هیچی ندونه

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

وارد شدن به گوشی همسرت کار سختی نیست، ولی بهتره بجای چک کردن گوشی، بهتره باهاش صحبت کنی و بگی اگر فکر میکنی چیزی هست که نباید من بدونم من به خواست تو احترام میذارم ولی اینکه بدون هیچ توضیحی رفتارت تغییر کنه و اجازه ندی من به گوشیت دسترسی داشته باشم ی کم ناراحتم میکنه.