2777
2789
عنوان

فولیکول ۱۴

213 بازدید | 4 پست

سلام من دوره هام ۳۲ روره است این ماه لتروزول خوردم و روز ۱۵ رفتم سنو گفت فولی ۱۴ داری،منم اومدم خونه شروع کردم مدروکسی خوردن که حداقل سر وقت پریود بشم، از روز ۲۵ پریودم که مدروکسی رو قطع کردم لکه بینی داشتم تا روز ۳۰ پری، و الان تقریبا سه روزه که پاک پاکم، ممکنه باردار باشم؟ اخه سایز فولی که مناسب نبوده، قبلا سابقه عفونت داشتم ممکنه به خاطر اون باشه؟

هیچ علامتی هم ندارم جز درد گاه گاه زیردلم

الهی و ربی من لی غیرک.... الهی رضا برضائک تسلیما لامرک لا معبود سواک

احتمالش هست عزیزم شاید تخمک گذاریت دیرتر بوده و اینکه خب فولیکولات بعد از سونو هم رشد کردن

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

احتمالش هست عزیزم شاید تخمک گذاریت دیرتر بوده و اینکه خب فولیکولات بعد از سونو هم رشد کردن

خدا از زبونت بشنوه، یه نرم افزار دارم رو گوشیم برام میزنه روز تخمک گزاریم ۱۹ هست نمیدونم قابل اعتماده یا نه ولی خب با لتروزول همیشه روز ۱۴ پری داشتم یه فولی بالغ

که این ماه نداشتم و اینقدررررر گریه کردم شوهرم گفت دیگه سنو نمی برمت

برام دعا کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا از زبونت بشنوه، یه نرم افزار دارم رو گوشیم برام میزنه روز تخمک گزاریم ۱۹ هست نمیدونم قابل اعتماد ...

انشالله زودتر نتیجه بگیری عیب ندارد منم هر موقع میرم دکتر شوهرم همینو میگه ولی بعدش فراموش می‌کنه یکم درکش کن وضعیت اقتصادی خرابه 

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

انشالله زودتر نتیجه بگیری عیب ندارد منم هر موقع میرم دکتر شوهرم همینو میگه ولی بعدش فراموش می‌کنه یک ...

اره قبول دارم خدا به هممون کمک کنه