چهها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم...مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
جان ؟؟ یعنی من اشتباه میکنم از الان براش مسواک میزنم 😐🤦🏻♀️از یک سالگی میزنم مامانم میگه گناه دا ...
وای عزیزممممممممممممممممممممممم
نه تصور کردم بچه سه ساله مسواک بزنه خودش روزی چند بار خندم اومد 🥲🥲🥲 خدا حفظش کنه واستون♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
چهها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم...مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم...
ببين بستگي داره چيزاي شيرين و چسبناك به دندون چقدر مي خوره، بعد اينكه حتما خودت بزن براش، زياد هم از خمير دندون استفاده نكن براش. بعضي وقتا همين يه برس كشيدن با مسواك روي دندون كافيه احتياجي نيست هر بار خمير دندون استفاده كني. البته دكتر بچه هام اين رو به من گفت.