2777
2789

😐

چه‌ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم...مگر دشمن کند این‌ها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...غلط می‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جان ؟؟ یعنی من اشتباه میکنم از الان براش مسواک میزنم 😐🤦🏻‍♀️از یک سالگی میزنم مامانم میگه گناه دا ...

وای عزیزممممممممممممممممممممممم

نه تصور کردم بچه سه ساله مسواک بزنه خودش روزی چند بار  خندم اومد 🥲🥲🥲 خدا حفظش کنه واستون♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

چه‌ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم...مگر دشمن کند این‌ها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...غلط می‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم... 

ببين بستگي داره چيزاي شيرين و چسبناك به دندون چقدر مي خوره، بعد اينكه حتما خودت بزن براش، زياد هم از خمير دندون استفاده نكن براش. بعضي وقتا همين يه برس كشيدن با مسواك روي دندون كافيه احتياجي نيست هر بار خمير دندون استفاده كني. البته دكتر بچه هام اين رو به من گفت.

از کی شروع کرد ؟

از وقتی دندون درآورد.

اول با مسواک انگشتی ها خودم براش میزدم.

بعد مسواک های معمولی بدون خمیر دندون باز خودم میزدم.

الان خودش با خمیردندون میزنه.

دوست داره مسواک زدن رو. میبینه من میزنم اونم زود میاد میزنه

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
از وقتی دندون درآورد. اول با مسواک انگشتی ها خودم براش میزدم. بعد مسواک های معمولی بدون خمیر دندون ...

من دخترم چند مدل خمیر دندون براش عوض کردیم با مزه های مختلف هیچکدومو دوس نداره 😓دندوناشم داره خراب میشه . نیس بد غذاس ... به مزه خمیر دندونم حساسه

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
من دخترم چند مدل خمیر دندون براش عوض کردیم با مزه های مختلف هیچکدومو دوس نداره 😓دندوناشم داره خراب ...

بدونه خمیر بهش بده 

دختر منم انقدر بد غذا هست اصلا سر سفره نمیشینه بخدا اندازه دوتا بچه پیرم کرده سر غذا خوردنش 

بچه ای شما سر سفره میشینه ؟؟؟

من دخترم چند مدل خمیر دندون براش عوض کردیم با مزه های مختلف هیچکدومو دوس نداره 😓دندوناشم داره خراب ...

خب مسواک خالی بزن، بدون خمیر دندون، بهتر از هیچیه

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
بدونه خمیر بهش بده  دختر منم انقدر بد غذا هست اصلا سر سفره نمیشینه بخدا اندازه دوتا بچه پیرم ک ...

وای دختر منم...

گاهی انقدر از دستش حرص میخورم که میگم الان سکته میکنم

بدونه خمیر بهش بده  دختر منم انقدر بد غذا هست اصلا سر سفره نمیشینه بخدا اندازه دوتا بچه پیرم ک ...

نه نمیشینه مگه اینکه فیلم بذارم براش کلی ام در مورد فیلم باهاش حرف بزنم که یه ربع وایسه غذا بخوره . آره خالی میزنن ولی فایده نداره که 🥹

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد