2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کار هایی که اون دوست داره رو انجام بده اما هیچ وقت تاکید می‌کنم هیچ وقت تا زمانی که اون اول اعتراف ن ...

دقیقا دقیقا خودمم خوشم نمیاد اعتراف کنم عذاب وجدان میگیرم 

بنظرم ابراز علاقه دختر به پسر خیلی اشتباهه حتی اگر با هم اوکی بشید و به ازدواج برسه تا آخر عمر هر مش ...

این حرفتو با آب طلا مینویسم عزیزم ی کاری کنم اون اعتراف کنه اول نمیدونم چی بگم ولی چطوری 

اصلا بهش نگو نذارم  بفهمه دوستش داری که کلا میره😅بزار  تلاش کنه برات تازه وقتی هم بهت ابراز علاقه کرد خودتو بی تفاوت نشون بده عاشقت میشه صد در صد تضمینی 😂 ولی شورش نکن که بازم میره😇

این حرفتو با آب طلا مینویسم عزیزم ی کاری کنم اون اعتراف کنه اول نمیدونم چی بگم ولی چطوری 

پسرا از دختری ک راحت به دست میان خوششون نمیان کلا دنبال دختری هستن ک به سختی ب دست میاد نه اینکه از اول پا ندی نه، اول اوکی میشی مهربونی یمدت در دسترس نباش ببین خبری میشه ازش مثل یویو

اصلا بهش نگو نذارم  بفهمه دوستش داری که کلا میره😅بزار  تلاش کنه برات تازه وقتی ...

اینم بگم که ی حرفی زد ناراحت شدم الان باهاش در ارتباط نيستم درسته برم بهش پیام بدم اشکال ندارع؟ 

پسرا از دختری ک راحت به دست میان خوششون نمیان کلا دنبال دختری هستن ک به سختی ب دست میاد نه اینکه از ...

دقیقا اما قلبم طاقت نمیاره ی جوریم اووف خدایا نجاتم بده