بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
کار هایی که اون دوست داره رو انجام بده اما هیچ وقت تاکید میکنم هیچ وقت تا زمانی که اون اول اعتراف نکرده اعتراف نکن چون خانوما اکثرا از همین اول اعتراف کردنا ضربه میخورن
بنظرم ابراز علاقه دختر به پسر خیلی اشتباهه حتی اگر با هم اوکی بشید و به ازدواج برسه تا آخر عمر هر مشکلی بوجود بیاد میزنه تو سرت ک آره خودت اومدی پیش قدم شدی و اینا
اصلا بهش نگو نذارم بفهمه دوستش داری که کلا میره😅بزار تلاش کنه برات تازه وقتی هم بهت ابراز علاقه کرد خودتو بی تفاوت نشون بده عاشقت میشه صد در صد تضمینی 😂 ولی شورش نکن که بازم میره😇
این حرفتو با آب طلا مینویسم عزیزم ی کاری کنم اون اعتراف کنه اول نمیدونم چی بگم ولی چطوری
پسرا از دختری ک راحت به دست میان خوششون نمیان کلا دنبال دختری هستن ک به سختی ب دست میاد نه اینکه از اول پا ندی نه، اول اوکی میشی مهربونی یمدت در دسترس نباش ببین خبری میشه ازش مثل یویو