2777
2789
عنوان

چرا حامله نمیشم کمک کنید

245 بازدید | 26 پست

سلام دوستان من ۳۶ سالمه یک‌سال اقدام کردم نتیجه نگرفتم یبارم تی وی اف کردم نشد

فیبروم داشتم عمل کردم

عکس رنگی هم انداختم اوکی بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیارو دیدم با ای وی اف جواب نکرفتن بعد خودشون باردار شدن

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

من ۳۳ سالمه نمیشم.سه چار ساله اقدامم.اگه وزنت زیاد کم کن و ورزش کن

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

رحمتو گرم نگه دار و قبل اقدام رحمو زیر دلتو یا روغن سیاه دونه ماساژ بده 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
خیلیارو دیدم با ای وی اف جواب نکرفتن بعد خودشون باردار شدن

نگفتن مشکل از چیه دکترا اسپرم یا شما

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
همه کار کردم  نه شوهرمم تست داده نرماله

سعی کن یمدت فقط گرمیجات‌بخور خودتو شوهرت ویتامین ای هر روز 

یه روز درمیون امگا سه

فولیک اسید هرشب 

مولتی ویتامین

رحمتو هم با روغن سیاه دونه چرب کن

بعد از نزدیکی اصلا ازجات بلند نشو تا یکی دوساعت دسشویی نرو سعی کن پوزیشنات مناسب باشه.

ورزش کنید هردو 

ابنشالا جواب میگیری

وزنم خوبه ورزشم میکردم ولی از همه چی افتادم الان ۸ دیگه باشگاه نمیرم

شاید رحم تنبل شده 

میشه عزیزم نگران نباش ...بهش فکر نکن ریلکس باش

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔