2777
2789
عنوان

کرم روی سقف خونه

1293 بازدید | 12 پست

سلام خانومای گل

یه تحربه ایی درباره کرم های مزخفی که رو سقف خونه راه میرن به دست اوردم خواستم باهاتون به اشتراک بزارم ممکنه به دردتون بخوره چون خودم خیلی اذیت شدم

یا علی 🥴🥴🥴

خدایا به علی کمکم کن خدایا میدونم برات بنده خوبی نیستم ولی تو همه امید و پشت و پناه منی خدایا به علی به فاطمه به حسن و حسین دستامو بگیر ای همه امید من تو دنیا منو نا امید نکن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احتمالا حبوباتی چیزی دارین که حشره زده

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

حدودا یه ماهی میشد که تک و توک چند تا کرم دیدم رو سقف آشپزخونه حرکت میکردن که اونا رو کشتم دو سه روز نبود بعد چند روز یه لخظه سقف رو نگاه کردم وحشت کردم دیدم ۱۰ /۱۵ تا کرم دسته جمعی دارن حرکت میکنن همه شونو کشتم ولی اعصابم بهم ریخت 

اوردم پودر حشره کش ریختم کامن زدم و ... 

بعد دیوم نه بابا اینا تموم نمیشن راه میرن حتی تو پذیرایی و اتاق خوابم اومدن 

همه جا رو گشتم هر چی به ذهنم اومد و چک کردم اخرش فکر کردم از بالکن پشه یا مگس اومده و تخم ریزی کرده چون طبقه اولیم گفتم گل و گیاه هست تو حیاط حتما از اونه 

رفتیم پایین سمپاشی کردیم 

که اونم نبودددددد

خلاصه که اعصابم واقعا تو این مدت خورد شد 

پریروز با اینکه قبلا چک کرده بودم ولی بازم دوباره اوردم نگاه کردم توی پلاستیک حدودا دو سه کیلو سنجد داشتیم که خیلی وقت بود مونده بود گفتم بازم با دقت نگاه کنم که دیدم بعلههههههه پره کرم هست توش

قبلا نگاس کرده بودما ولی نگو کم بود اون موقع وسطاش کرم گذاشته بود که از روی پلاستیک دیده نمیشد منم چون بازش نکردم توشو کامل ببینم نفهمیدم 

اینبار ولی چون خیلی زیاد شده بود قشنگ دیده نیشد

خلاصه خواستم بگم اگه به همچین موردی برخوردین حتما بدونین یه خوراکی یا مواد غذایی منبعش هست و دنبال منشا بیرونی نباشین تا منبعشو پیدا نکردین اونا تو خونتون هستن

من همش فکر میکردم از بیرون اومدن برا همین پیدا نمیکردم از چیه