2777
2789
عنوان

این یه روانیههههه😭💔

280 بازدید | 30 پست

حالم بدجور گرفتس... با مامانم و داداشم بیرون بودیم طبق معمول بابام نیومده بود الان که اومدیم خونه داداشمو زیرلگد و زنجیر گرفت بمیرم برا داداشم که داره گریه میکنه😔💔

خدایا چرا اخهههه💔

یه ۲،۳سالی بود دست درازی نکرده بود الان باز ...

همیشه هم داداشمو اذیت میکنع😭داداشم گناه داره بخدا هیچی نمیگه فقط میشینه یه گوشه گریه میکنه :)💔

و#درد به مویرگ هایمان رسید اما هنوز لبخند میزنیم....:)))🙃(کاربری دستِ 4 نفره) #او

ب چ دلیلی میزنه

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدا چقد ناراحت شدم داداشت چندسالشه ؟

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

🥺چرا اخهههه؟

دلیل زدنش چیه

خدایاممنونم بابت داده ها و نداده هات😍🙏🏻                            من یه دختر قوی ام... توی بدترین شرایط کم نمیارم‌...     میجنگم...    ب دست میارم...🌱               خدایا مرسی که سرنوشتمونو بهم گره زدی❤💍        "M"

مگه روانیه مردک 

چرا جلوش نمی ایستید سه تایی

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
نمیدونم همش اذیت مون میکنه🙂💔

مجردی.  داداشت چند سالشه

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد