2777
2789

در مورد چیه

زبانت معمار است و حرف هایت خشت خام... مبادا کج بچینی دیوارِ سخن که خواهد ریخت بنای شخصیتتツ هر جا فکر کردید دارم اشتباه میگم ریپلای کنید با هم محترمانه صحبت کنیم با هم دشمن که نیستیم اینجا محلی برای تبادل نظره :) دوست دارم به همه کمک کنم تا جایی که میتونم ولی ادب برام ازنون شب واجب تر و مهم تره✨ما را از خون نترسانید به سر دادن عادت داریم...🥀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منو یاد کسی انداخت که چند روز پیش تنهام گذاشت رفت 🙃

cfu👩‍🏫 یه دانشجو معلم دهه هشتادی هستم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره🥺😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰 

اما خب من تا حالا عاشق نشدم و نبودم با کسی 🙂کلا خوشم اومد از کلیپ  انشالله اگر به صلاحته برگر ...

انشاالله یه عشق واقعی نصیبت بشه و خوشبخت باشی کنارش عزیزم 

شاید باورت نشه توی یک هفته کلا عوض شد نه جوابمو میداد نه باهام حرف می‌زد بعدشم یهو رفت قبلش اونطوری ک از حرفاش معلوم بود خیلی دوسم داشت ولی همش تو خالی بود کاش هیچوقت باهاش آشنا نمیشدم

cfu👩‍🏫 یه دانشجو معلم دهه هشتادی هستم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره🥺😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰 

انشاالله یه عشق واقعی نصیبت بشه و خوشبخت باشی کنارش عزیزم  شاید باورت نشه توی یک هفته کلا عوض ...

بمیرم برات خوشگلم 

مرسی ولی من از مردا متنفرممممم از ازدواج هم همینطور 

کلا تا حالا نه کراش نه رل نه اکس نه شوهر و هیچی نداشتم و نخواهم داشت 😁

بمیرم برات خوشگلم  مرسی ولی من از مردا متنفرممممم از ازدواج هم همینطور  کلا تا حالا نه ک ...

خدانکنه فداتشم

منم عین تو بودم دارم وارد ۱۹سالگی میشم هنوز اجازه ندادم هیچ پسری باهام حرف بزنه اما این یکی نمیدونم چی شد قبولش کردم که ازش هیچ خیری ندیدم دیگه از پسرا نفرت گرفتم