2777
2789
عنوان

همسر دوماه خونه نیست!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 52 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میگم حالا اینجا کسی کسی را نمیشناسه  منظورش  از  چ و س  ......کلمه ( چی) بود&nb ...

میدونم منظورش چی بود 🤣🤣🤣واسه همین پایین پست زدم شوخی

اینقدر حوصله ندارم که کاربر عزیز شما حرف بعدیتم درسته  
اشکال نداره. چاره چیه..  اگه نمی تونی بری، اول سعی کن تحمل کنی و محکم و مستقل باشی..  دو ...

نه کارش اینجوری نیست گاهی پروژه بهش پیشنهاد میشه اگه پولش خوب باشه قبول میکنه ولی همیشه نهایت چند روز میرفت میومد

این کار هم دوره همم سنگین 

قبلا هم پیش میومد ولی نهایت ۱۰ روز دوماه خیلی زیاده تا اخر تابستون نیست 

نمیتونیدباهاش برید؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خب دو‌ ماه میخوای بری خونه مامانت  چی کار کنی ؟از این دو ماه استفاده کن کلاسی باشگاهی  یه ...

اینجور موقع ها دست و دلم به هیچ کاری نمیره و اصلا نمیتونم برنامه ریزی کنم

چقدر بی ادب واقعا جای تاسف داره برای یک خانوم این طرز حرف زدن

واااا خوبه گفتم شوخیه😒

دیگه این کلمه تو سایت اینهمه قمپض نداره 

نمیتونیدباهاش برید؟

نه عزیزم محل پروژه چند کیلومتر خارج شهر الانم مرداد به شدت گرم فکرکن ما اردبیلم به اینجور گرما عادت نداریم

از صبح زود باید بره تا اخرشب

نه عزیزم محل پروژه چند کیلومتر خارج شهر الانم مرداد به شدت گرم فکرکن ما اردبیلم به اینجور گرما عادت ...

اگرخودکرمانه میتونید خونه بگیریداماشهرستاناباشه سخته مخصوصاجنوبش  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نه عزیزم محل پروژه چند کیلومتر خارج شهر الانم مرداد به شدت گرم فکرکن ما اردبیلم به اینجور گرما عادت ...

سیرجانه یابقیه شهرستانا؟

من مگه باشما شوخی دارم عزیزم ادم باکسی که راحت اینجوری شوخی نمیکنه عجب

منم با شما شوخی ندارم با شماهم شوخی نکردم 

با یه کاربر دیگه بودم 

خییییلی هم بهت برخورد ریپ نزن گزارش بزن