2777
2789
عنوان

همسر دوماه خونه نیست!!!

661 بازدید | 52 پست

همسرم ی پروژه برداشته دوماه باید بره کرمان 

منم نمیتونم باهاش برم 

از الان عزا گرفتم چطور دوماه دووم بیارم 

مخصوصا پدر مادرم هم بفهمن همسرم نیست نمیزارن تنها بمونم باید برم خونه پدرم اینجوری بیشتر اذیت میشم 

از عصر که همسرم گفته فکرم درگیره🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

به به  چه فرصتی 

بابت این روزهای خوب خدا را شکر کن

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 

الهی

سخته

ولی خب گاهی برای پیشرفت لازمه

انشالله برات زود بگذره

همسر منم ده روزی رفتن سفر 

سختمه 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوماه چ زیااااد

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
به به  چه فرصتی  بابت این روزهای خوب خدا را شکر کن

بله خداروشکر کارش خوبه و درامدش هم خوب اما این دور بودن از خونه زندگیت اوارگی دلتنگی بد منم ادم وابسته ی هستم اصلا فکرشم عذابم میده

اشکال نداره. چاره چیه.. 

اگه نمی تونی بری، اول سعی کن تحمل کنی و محکم و مستقل باشی.. 

دوم اگه خانواده ات گفتن بیا اینجا بمون. برو چند روز وو بعد برگرد..  بگو به هر حال کار همسر من اینه و منم باید عادت کنم که مستقل بشم.. بگو میرم باز برمیگردم خونتون. 

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الهی سخته ولی خب گاهی برای پیشرفت لازمه انشالله برات زود بگذره همسر منم ده روزی رفتن سفر  ...

قبلا هم پیش میومد ولی نهایت ۱۰ روز دوماه خیلی زیاده تا اخر تابستون نیست 

بله خداروشکر کارش خوبه و درامدش هم خوب اما این دور بودن از خونه زندگیت اوارگی دلتنگی بد منم ادم وابس ...

دقیقا چون دو ماه نیست میگم خدا را شکر کن 

برای خودت زندگی کن لذت ببر 

دیگه از این فرصت ها شاید گیرت نیاد

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا