2777
2789
عنوان

این کارم گناه میشه لطفا بگین

304 بازدید | 27 پست

سلام عزاداریهاتون قبول باشه

من کنکوریم میخوام مشاورتحصیلی بگیرم هزینش شیصد خورده ای میشه میخوام ازکارت پدرم واریزکنم اما پیامش حذف کنم اما حتما به مادرم میگم چندماه یا چندروز بعدهم به پدرم میگم حتما اشکال داره ایا؟

خودمم توی کارتم سیصد خورده ای دارم چندروز بعدرفتم بیرون واریزش میکنم برای کارت پدرم

پدرمم چون سال قبل برام مشاوره قلم چی گرفت دیگه با قلم چی اینا مخالف اما میخوام مشاورکه گرفتم شروع کردم به درس خوندن بهش بگم من مشاوره گرفتم ازکارتت پول برداشتم

امضام دیدی واسه قبولیم رسیدن به هدفم صلوات میفرستی ممنونم انشالله خدا همیشه کمکت کنه🤍🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدرتون موجودیش کم میشه و متوجه میشه .حالا امروز نشد چند روز بعد میشه.پس بهتره روراست باشید و به خاطر ششصد تومن اعتبارتونو خراب نکنید و بی اعتماد نشید پیش پدرتون. این ششصد تومن مبلغی نیست از طریق مادرتون بگیرید

اخلاقی نیس اما گناهم نیس باباته دیگه

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
ازش اجازه بگیر

خب میدونم بهم نمبده چون سال قبل خیلی هزینه کرد دیگه نسبت به مشاورا ازمون ها بی اعتماد شده فکرمیکنه الکین اما من خودم مشکلاتی داشتم که سال پیش نخوندم

امضام دیدی واسه قبولیم رسیدن به هدفم صلوات میفرستی ممنونم انشالله خدا همیشه کمکت کنه🤍🌱

عزیزم با مخفی کاری از پدرت موفق نمیشی، مشاوره هم کار خاصی نمیکنه، پدرت رو ناراحت نکن، وقتی راضی نیست به هیچ عنوان انجام نده، این که بدون اجازه از کارتش پول برداری واقعا بی احترامی هست، نکن، ببین کی گفتم با این کار به موفقیت نمیرسی 

یک سری چیز ها تو این دنیا هست که قانون مند نیست(منُظورم این هست که شاید عقلی نفهمی چقدر نتیجه میده) ، یکیش احترام به پدر و مادر هست، شما به والدینت احترام بزار ببین چجوری از فرش به عرش میری 

خب چه کاریه راضیش کن یا مامانت صحبت کنه باهاش بالاخره هزینه های شما رو باید پدرت تامین کنه عزیزم&n ...

بله من خودم سیصد دارم مامانمم بقیش بهم میده ازکارتش اما بابام بی اعتماد شده سبت به مشاوران اینا

میخوام یه هفته که شروع کردم به خوندن بهش بگم بابا از کارتت پول انتقال دادم حذف کردم اما قول میدم دیگه بخونم 

عزیزم با مخفی کاری از پدرت موفق نمیشی، مشاوره هم کار خاصی نمیکنه، پدرت رو ناراحت نکن، وقتی راضی نیست ...

بله بخدا این خیلی خیلی خودم باچشمام دیدم نباید همه جا جاربزنم اما من کلاس هشتم که بودم اندازه دوسه سال از مادربزرگم که نمیتونست راه بره مراقبت کردم با چشمای خودم دیدم خدا از چه مسیرهایی عبورم داد کمکم کرد

اما بابام خیلی مهربونه یه هفته که شروع کردم به خوندن بهش میگم بابا میترسیدم مشاورنگیرم امسالم قبول نشم قول میدم دیگه بخونم ازش عذرخواهی میکنم

گناه نیست ولی گناه دارن  من بخاطر دلسوزی که نسبت به خانوادم داشتم خیلی غلطا رو نتونستم انجام ب ...

نه بخدا بهش میگم