2777
2789

من تا حالا اقدام به بارداری نداشتم ولی خب تنبلی تخمدان دارم و همش فکر میکنم که نمیشه باردار بشم. به شوهرم قبل ازدواج گفتم که ممکنه به خاطر این مشکلم بچه دار نشم و گفت برای من مهم نیست. خودتو دوست دارم. بچه خیلی دوست داره. حسابی ذوق میکنه برادرزاده و خواهرزاده هاشو میبینه. ولی برای اینکه من ناراحت نشم چیزی نمیگه. مجردیم دکتر میرفتم ولی تاثیر داروهاشون موقتی بود و منم دیگه نرفتم. قراره دوباره برم دکتر و تلاش کنم برای بارداری. شما بعد اقدام چقدر بعدش جواب گرفتید؟ چه کارهایی کردید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا؟ یعنی مشکل حل نشه با آیوی اف امکان بارداری هست؟

آره منم تنبلی خفیف دارم طبیعی باردار نشدم رفتم سیکل ای وی اف. دکتر گفت اتفاقا تو تنبلی تعداد تخمک ها زیاد و ممکن جنین بیشتری تو پانکچر بهمون بده. البته من تنبلی خیلیییی خفیف دارم و پونزده تا تخمک کشیدن و هشت تا جنین شد تا انشالا دو سه ماه دیگه برم انتقال. نگران نباش حالا طبیعی اقدام کن نشدی راه حل داره. ولی بنظرم حتما با دکتر خوب و کاربلد مشورت کن. همین تنبلی رو من ی دکتر معمولی میرفتم بهم نگفت با اینکه آزمایشم داشتم 

شما این مشکل رو داشتید؟ با دکتر رفتن حل شد؟ چقدر بعد درمان باردار شدید؟

من مجردم دکتر رفتم گفته همون اول بزار بچه دار بشی ولی توی اطرافیانم بوده که بعد عروسیش بدون هیچ جلو گیری دو ماه بعد بدون دکتر رفتن حامله شده

خدااااا
آره منم تنبلی خفیف دارم طبیعی باردار نشدم رفتم سیکل ای وی اف. دکتر گفت اتفاقا تو تنبلی تعداد تخمک ها ...

ممنونم از راهنماییت. انشاالله به زودی خبر تولد نی نیت رو بهم بدی