2777
2789

خانما ما یه منطقه متوسط سطح بالای تهران زندگی میکنیم ولی متاسفانه خونمون ۵۹ متره کلا. خیلی اذیتیم خیلی.  کلی پول جمع کردیم شش هفت ساله داریم پول جمع میکنیم که بزرگش کنیم ولی نمیشه تو محله خودمون خونه فوق گرونههه. حالا گفتیم یه چند تا محله این ور اون ور تر ولی بازم بودجه نداریم. دیگه زدیم به سیم آخر گفتیم بریم اندیشه یا شهریار این  محدوه ها  خونه بخریم. ولی باز حس خوبی ندارم مخصوصاً اینکه کل فامیلامون بالاشهر زندگی میکنن تو خونه های بزرگ 😔 شما بودید بین زندگی راحت تو یه خونه بزرگ ولی اطراف تهران و یه زندگی تو خونه خیلی کوچیک ولی منطقه خوب تهران کدومو انتخاب میکردین.؟

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

منطقه خیلی مهمه 

اگه میتونید بیایید سمت کرج منطقه خوبش 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دومی مگه مجبور باشم برم اطراف 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

خونه خیلی کوچیک تو محل خوب 

خونه ات قصر هم باشه جایی که امکانات نداره سخت تر میشه زندگی 

یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋                                                                   اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮

خب عزیزم چرا شهریار تهران این همه جا داره

البته نمیگم شهریار بده میگم به دلت نیست اون وری نرو 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
خب عزیزم چرا شهریار تهران این همه جا داره البته نمیگم شهریار بده میگم به دلت نیست اون وری نرو 

ما خودمون منطقه پنج تهرانیم. ولی واقعا نمی‌دونیم کجا بریم اصلا گیج شدیم

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست