2777
2789
عنوان

دندون عقل

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 23 پست
خونریزی که داره😩 ولی با بستنی کمپرس یخ میشه کنترلش کرد

حاضرم درد بکشم ولی خونریزی نکنم😂🚶🏻‍♀️

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=303099144]حاضرم درد بکشم ولی خونریزی نکنم😂🚶🏻‍♀️[/QUOTEاره خیلی بده بستگی ب بدن هر فرد فرق میکنه من تو خانوادمون کلا خیلی خونریزی میکنم ولی بقیه میشکن همون گاز میندازن بیرون دیگه خون نمیاد

انشالله مال شما نه درد داره نه خونریزی

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...

دوتا جراحی کردم چون رو عصب بود

یکی رو کشیدم

فردام باید یکی دیگه رو بکشم 

به نظرم بهترین کاری بود که کردم چون نخ دندون عذابببب بود کلیم غذا جمع میشد

بعدم تا یه سنی باید بکشی بعدش دیگه باعث عفونت میشه و اینکه همون رشدش دندونای دیگتو بهم میریزه

I need a life that isn't just about needing to escape my life🎈 STAY✨ ARMY✌
من یکیش کامل دراومد یکیشم نصفش توی لثمه  حقیقتا یدونه دندون اضافه هم دارم میترسم بکشم

همدردیم..من شنبه باید برم بکشم

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆

احتمالا فکت جا نداره برای دندون عقل و به بقیه دندون عقلا فشار میاره

منم ۴ تا دندون عقلم نیش زده بوده 

دکتر ترمیمی گفت نکش ولی دکتر ارتودنسیم گفت بکش ریسک نکن یک وقت بقیه دندونا بهم میریزه

موقع کشیدنش که سری چیزی نمیفهمی

بعدشم ژلوفن بخوری حله

من دوتا دوتا کشیدم

یبار ۲ تای سمت راست  یبار ۲ تای سمت چپ

یکیشونم نزدیک عصب بود احتمال سری داشت بعد کشیدن ولی خداروشکر سر نشد

احتمالا فکت جا نداره برای دندون عقل و به بقیه دندون عقلا فشار میاره منم ۴ تا دندون عقلم نیش زده بود ...

وای مرسی خیالم راحت شد که گفتی❤️