تو اینستا به یه زن خارجی پیام داده بود به انگلیسی نوشته بود تو چقدر هاتی اهل کجایی
تو تلگرامم به یه ج.ن.د.ه پولی پیام داده بود درخواست کرده بود و بعدش پرسیده بود شهرستانم میاید یا نه که اون گفته بود نه و تموم شده بود..اینو تو بایگانی تلگرام قایم کرده بود
تاریخش مال ۲ هفته قبل عروسیمونه الان دوماهه عروسی کردیم
به نظرتون چه حرکتی باید بزنم؟؟
یبار دوسال پیش چون دعوامون شده بود گوشیمو چک کرد منم گوشیشو چک کردم که به چندتا ازین زنا پیام داده بود منتهی مال قبل از آشنایی با من بود که کلی به غلط کردم افتاد تا بیخیالش بشم و با یه دختره حرف زده بود که گفت نامزد دوستمه میخواستم آشتیشون بدم
یبارم چندماه پیش سابقه گوگلش رو نگاه کردم که چیزای افتضاحی توش بود اونم باز به روش آوردم و گفت دیگه نمیکنم
البته فکر نکنید مدام گوشیشو چک میکنم کلا سه چهار بار بود اونم به خاطر اینکه بار اول یه چیزایی دیدم اعتمادم بهش کم شد
اینبار به روش نیاوردم چون میدونم اول انکار میکنه بعد به غلط کردم میفته بعد از اونم پنهان کاریش بیشتر از قبل میشه..الانم میدونم خیلی از پیاماشو پاک میکنه که اینارو پیدا کردم
هروقتم میگم گوشیتو بده با اینکه قصد ندارم چک کنم خودش میاد بالاسرم وایمیسه و کم کم حواسمو پرت میکنه گوشیو میگیره
انگار میترسه بگردم و چیزی پیدا کنم