2777
2789

همه ی صفحه شده تبلیغ

قبلا یه برنامه معرفی کرده بودن که میشد تبلیغات رو خذف کرد

خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهمم چقد احساس سردی و گنگی داری 

یبار تو زندگی من اتفاق افتاد 

اون بحظه فکر میکردم دیگههههه نمیمونم کنارش 

ینی نه 

اون لحظه هیچی نفهمیدم 

تا دو سه روز نفهمیدم 

بعدش میگفتم دییییگیه نمیمونم 

ولی من اشتباه کردم 

زود بخشیدم 

بعدشم ک بخشیدم خژار بازتو دعواها کولیدم تو سرش 

انقد ک عادی شد براش 

شما اینکارو نکن 

قلیم واقعا از خوندن کلمنتت به درد اومد چون یاد خودم اقتادم و احساستو میفهمم

من اک برگردم ب عقب همینطور انققققد روزها روزهاروزها سکوت و سردی میکنم تا قلبم ازوم بگیره و خودشم بفهمه چ غلطی کرده 

اگر برمیگشتم ب عقب الکی زود اشتی نمیکردم ک براش عادی شه 

زود اشتی نمیکردم تا وقتس ک قلبم بتونه کامل ترمیم کنه خودشو سکوت و دوری میکردم 

اونم بهم همونمقوع کفت بسه دیگ سه روزه حرف نزدی اینجوزی از هم سرد و دور میشیم ، خب مرد احمق نادان تو منو بزنی اژ هم دور نمیشیم ؟؟؟ ولی اگ من بایت کتک خوردن نازاحت باشم از هم دور میشیم؟؟؟؟؟؟؟؟

تو اگ نگران دور شدنی مرد شو ب خودت بیا خودتو جمع کن و درست رفتار کن و جبران کن غلطی ک کردیو 

ولی من خیلییی اححقانه عاشقش بودم و ندیدم ک باهام داره چکار میکنه ژودی بخشیدم نزاشتم قلبم اروم ازوم کنار بیاد الان همیشه اذیت میشم سر اون قضیه و الان برا اونم عادیه 

دیگ کارشو تکرار نکرد ولی اینک وقتی حرفش میاد وسط با ریلکسی راجعش حرف میزنه میگه:خب ی غلطی کردم دیگ تموم شد گذشت. 

این خیلی اذیتم میکنه ک براش انقد راحته ولی من هنوز یادش میوفتم اذیت میشم .