2777
2789

دوستا من با یکی از بستگانم به تندی برخورد کردم تقریبا میشه 20 روز پیش البته در حد انفجار بود خیلی عصبی بودم  کنترل خودمو از دست دادم اون بنده خدا هیچ دخالتی نداشت ولی بعدش ک اروم شدم رفتم معذرت خواهی کردم ولی قبول نکرد بهش گفتم هر طور راحتی ادب حکم میکرد ازت عذر خواهی کنم چون مقصر بودم...گذشت 2 روز بعدش پدرم  فوت کرد و حالم خیلی بد بود اورد بهم اب داد چون باردارم هستم تو دوران بدی قرار گرفتم حالا هی من میرم سمتش اون ازمن فاصله میگیره ب نظر شما بهترین رفتار من با ایشون چیه چون مدام با هم چشم تو چشمیم خلاصه وار گفتم ک سرتون درد نیارم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخشش چیزی نیست که تا رفتی سمت طرف؛ اونم ببخشتت و دلش باهات صاف شه. به طرف وقت بده که ماجرا رو هضم کنه و احساساتش فروکش کنن. البته توی بعضی از دعواها؛ حرمت شکنی میشه و رابطه ها مثل قبل نمیشه

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)