2777
2789
عنوان

کبودی بدن نشونه چیه؟

405 بازدید | 15 پست

من بدنم مدام کبود میشه (کبودیای کوچیک کمتر از 1 بند انگشت) 

و همزمان ناخنهام شکننده و نازک میشن

تو دوره شیردهی ام هستم

1ماه پیش ی بسته بیوتین و ی بسته آهن خریدم 1ماه خوردم دیگه ن بدنم کبود شد ن ناخنام شکست

الان 2هفتس تموم شدن، دوباره علاعمم شروع شده!! 

بنظرتون علتش چیه؟ از کدوم قرص بوده ک خوب شدم؟ اخه بدون نسخه میخورم میگم بد نباشه چون شیر میدم، بیش از حد نخورم. 

املای صحیح کلماتو بلدم، ولی گاهی دلم میخاد ساده بنویسم پس لطفا هی نگید بلد نیستی بچتی😭 ❌ لطفا منو تو تاپیک های اقتصادی تگ کنید ❌

پارگی عروق

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من قبلا اینجوری بودم بی دلیل بدنم کبودی داشت

چکاپ کامل دادم مشکلی نداشتم

رفتم دکتر طب سنتی گفت بخاطر غلیظ بودن خونته و یه شربت مصفای خون داد اونو که خوردم دیگه خوب شدم

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

کمبود پلاکت✌🏻

خب چند ماه باید قرص اهن بخورم؟ 30تا خوردم ولی انگار کم بود 

املای صحیح کلماتو بلدم، ولی گاهی دلم میخاد ساده بنویسم پس لطفا هی نگید بلد نیستی بچتی😭 ❌ لطفا منو تو تاپیک های اقتصادی تگ کنید ❌
خب چند ماه باید قرص اهن بخورم؟ 30تا خوردم ولی انگار کم بود  

ربطی به آهن نداره

به میزان استراحتت ربط داره

پلاکت با گلبول قرمز متفاوته

یه مولتی ویتامین مخصوص دوران شیردهی بخور

و استراحت کافی داشته باش

ربطی به آهن نداره به میزان استراحتت ربط داره پلاکت با گلبول قرمز متفاوته یه مولتی ویتامین م ...

استراحت؟ 

والا ادمی نیستم ک همش تو بدو بدو باشم

کلا شبا میخابم، صبا 10 بیدار میشم ناهار میخوریم بعدش دیگه کار ندارم تا غروب، غروبم شام و همین

کلا 2نفریم

استراحت؟  والا ادمی نیستم ک همش تو بدو بدو باشم کلا شبا میخابم، صبا 10 بیدار میشم ناهار ...

ممکنه تخریب پلاکتات زیاد شده باشه

ممکنه به خاطر شیردهی و زابمان باشه

ممکنه بیماری خودایمنی باشه

ممکنه مغز استخون مواد کافی نداشته باشه برای ساخت پلاکت و بقیه ی گلبول های خونی

و

.

.

.

در هر صورت مشکلی که مطرح کردی کمبود پلاکته

کاری که گفتم رو انجام بده

مشکلت حل میشه