2777
2789

اون آدم آقاست

باباش دوتا زن داشته از زن دوم بوده وفقط ی خواهر داشته از طرف مادری.برادر از زن دیگه داره.تو ی شهر نسبتا کوچیک آدمای سرشناسی هستن وهمه میشناسنشون ب ۲۰ سالگی ک میرسه باباش میگه باید ازدواج کنی ب انتخاب باباش با ی خانوم از خانواده خیلی مذهبی ازدواج میکنه و زندگیشو شروع میکنه خانومش تو حوزه درس خونده میگذره خانومش باردار میشه ی پسر ب دنیا میاره ولی خانومش انقد کم توجهی میکنه بهش وکلا همیشه مشغول کارش بوده حتی ب شوهرش میگفته از اینکه بهم دست میزنی بدم میاد بعد ی بحث بینشون پیش میاد وخانومه قهر میکنه میره خونه باباش مرده صبر میکنه وبزرگارو میفرسته برا وساطت ولی خانومه نمیاد میره شکایت میکنه عدم تمکین میگیره وانگار دادگاه ب آقا اجازه میده ک زن دوم بگیره ولی پدرزنش میگه تو عرضه اینکارو نداری

من خیلی چیزا راجب تو می دونم:  ۱-یک انسانی👩🏻‍🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻‍♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️

اینم سر لجبازی با حسابدار مغازش صحبت میکنه میگه عقد کنیم ولی دست نمیزنم بهت فقط بهخاطر اینکه نگن عرضه نداشت ی سال بااون خانوم عقد سوری داشتن ولی رابطه ای نبوده وبعدش زن دومشو طلاق میده پسرشم پیش بابابزرگ پدریش بوده این مدت وحتی مادرش نخواسته ببینه بچشو

من خیلی چیزا راجب تو می دونم:  ۱-یک انسانی👩🏻‍🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻‍♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهش چی شد؟

ایراندختم،همواره دست در دست رنج و سختی و سردرگمی.... بدتراز رنج و سختی بود سردرگمی ‌....ک الحمدلله ب آرامش رسیدم، راه های زیادی رو رفتم راههای بعضا خطرناک با خیلیا همنشین شدم و عمرم رو باختم بد بودم بدحجابو بی دین بودم ، ب خودم میگفتم امروزی و روشن فکر!....اما انگار یکی نگرانم بود انگار یکی برام دعا میکرد توی خلوت خودش  ...... انگار معجزه شد از سرگردانی نجات پیدا کردم و برگشتم ب آغوش امن خالق دیگه دلم نمیخواد روشن فکر باشم تو تایپکهای من از زندگیم میخونی از گذشته و حال و آرزوهای آینده ام از مباحث مذهبی ک دوستشون دارم از آقای غریبم از امام زمانم پس اگر حوصله اش رو نداری نیا و نخون و توهین نکن چون جوابت رو نمیدم و سختت میشه در ضمن هیچ دوستندارم آقایی توی تایپکهام حضور داشته باشه یا در خواست دوستی بده پس ورود اقایان ممنوع

الان پسرش ۱۰ سالشه زنش نزدیک ۷ ساله خونه باباشه ولی برا طلاق هیچکدوم اقدام نکردن اصلا هیچ ارتباطی بینشون نیست حتی زن اولش بچشو نخواسته ببینه تو این مدت.این آقام میگه وقتی اون اقدام نمیکنه چرا من اقدام کنم ک مهریه ام بیوفته گردنم

چه جالب مث رومان میمونه😀

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

نمیدونم چرا حس می کنم این تاپیک ریز میخواد چهره یه خانوم مذهبی که تو حوزه درس میخونه رو خراب کنه&nbs ...

نه بابا این چ حرفیه اصلا فرض کن من خودمم اون خانومم میگم فرض کن

نمیدونم چرا حس می کنم این تاپیک ریز میخواد چهره یه خانوم مذهبی که تو حوزه درس میخونه رو خراب کنه&nbs ...

دقیقا

ولی من به این فکر میکنم که اون اقا پسر دیگه چقدر حال بهم زن بوده که پدرزن وزنش اینطور درموردش فکرمیکردن،درست هم فکر میکردن ،عرضه نداشته ،رفته سوری عقد کرده

ب نظرتون ممکنه این آقا وخانوم دوباره برگردن ب زندگی؟چرا جدا نمیشن چرا تموم نمیشه