2777
2789

سلام بچه ها من این اوخر خیلی عصبی و مضطرب شدم و واقعا حس میکنم کمبود محبت دارم و عقده شده برام و سر هرچیز کوچیکی گریه م میگیره و ناراحتی درست میکنم

مامان بابام مخصوصا بابام میگه بدبخت اونی که میخواد تورو بگیره پس میفرستنت ماهم نمیخوایمت برو تو خیابون ولی خونه نیا و این حرفا.

کسی با شرایط من بوده که الان ازدواج کرده باشه زندگیش چطوره؟ خودم حس میکنم ازدواج کنم و اگه از طرف محبت ببینم درست میشم و مهربون میشم و این خلا هایی که دارم پر میشه.

من واقعا کمبود محبت دارم و همه بدخلقی هام سر این موضوعه بخدا.

شما نظرتون چیه؟ یعنی ازدواج کنم بدبخت میشم؟😞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اعععع چقدر جملهه برام آشناست🤣🤣🤣

این کاربری دست دو نفره✌️                                      گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را؟🥺🖤                              شاعر میگه که= شاید که نه ...واقعا مردم،گول اون چشاتو من خوردم🥀🥺...یکی نبود بهم بگه ک اول شناخته بعد مردن🖤                                                 یا اونجا ک میگه= حتی تو تصمیمات من چشمات بی اثر نبود.🙂                                                              یا اونجا ک میگه= من از تموم خاطرات فقط چشاتو یادمه از کل ماجرای تو،فقط چشاتو یادمه :)                  دیگه ببین چشات چه غوغاییه ک حتی شاعرم بلد نیست ازشون دل بکنه🥺🖤

هیچ مادری نیست حداقل سه چهاربار به بچش این حرف رو نزده باشه😀

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

بازم مامان بابای تو خوبن به من میگفتن همون دقایق اول پس می فرستنت... حرفیه که همه مامان باباها میزنن به دل نگیر....بعد ازدواج میفهمی که حتی شوهرت یه تو بهت بگه چقدر ناراحت میشن و برخورد میکنن باهاش 

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟