2777
2789
عنوان

نی نی سایتم شده شکنجه گاه

134 بازدید | 17 پست

فقط دست به خبرچینی و جاسوسی و فضولی و مخبریشون بالاست،نه خیر و سودی دارن که خیری به کسی معرفی کنن،نه یکیو بدن شوهر،نه یکیو نجات بدن،نه شانس پیش خدا داشتیم نه بنده خدا،مثل مرغ سرکنده پیششون بال بال میزنی انگار نه انگار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منو میگی دیگه😂❤️

عزیزم حتما همینطوره ،ولی تاحالا باهاتون برخوردی نداشتم توتاپیکا😘

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

تنها تنها نخند بگو منم بخندم

یه ویدیو بود خانمه داره به گوشی صحبت می‌کنه میگه عروستون بد شده ؟ عزیزم میمون ماده آوردی انتظار نداری که پری دریایی تحویلت بدیم آرایشگریم معجزه که نمی‌کنیم😂😂😂😂😂 البته ویدیو خنده دار تر بود

یه ویدیو بود خانمه داره به گوشی صحبت می‌کنه میگه عروستون بد شده ؟ عزیزم میمون ماده آوردی انتظار ندار ...

اها😁

والا خب انتظار الكي دارن الان مثلا من از شما در حد اسم كاربري شناخت دارم بيام معرفيتون كنم برا اشنايي

مگ ميشه

وا مگ ميشه دو نفر رو كه نميشناسي ب هم وصل كني كاربريم معجزه گر كه نيستيم

چی میشه مگ خواهر هممون از یه نی نی سایتیم  

اصلا بحث این حرفا نیس از وقتی پای این مردا به اینجا باز شد دیگ اینجا اون نی نی سایت سابق نشد  

‌ ‌گ‍‌ذش‍‌ت‍‌م از گ‍‌ذش‍‌ت‍‌ه ای ک‍‌ه‍‌ گ‍‌ذش‍‌ت :) 🦋