2777
2789
عنوان

شوهرم مرغ نمیخره

400 بازدید | 24 پست

۴,۵ماه مرغ نخریده هرچی بهش میگم اصلا به خیال خودش نمیاره انگار با دیوار حرف میزنم 

هر چی بخوام میگیره ولی گوشت و مرغ نمیگیره 

منم غذا بدون گوشت و مرغ زیاد بلد نیستم وقتی هم که غذا درست نمیکنم میگه تو نمیتونی غذا درست کنی در توان تو نیست بهش میگم تو مرغ خریدی که من درست کنم میگه تو کی گفتی که من نخریدم همیشه هرچی گفتی من خریدم  من همش میگم بخر ولی میگه تو نگفتی بخر 

چی کار کنم موندم بخدا 

شب‌هایی در زندگی ام بود که خیال میکردم تا صبح زیر انبوه رنج متلاشی خواهم شد ؛اما صبح شد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ؟!!

پول داره

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

خب پول برات واریز کنه خودت برو بخر

منم شوهرم خیلی سرش شلوغه دو شیفت کار میکنه 

گاهی خودم یه سری خریدا رو انجام میدم

منم مرغم تموم شده هنو نگرفتم چون حقوق ندادن هنو 

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...

خب بگو بیا الان گفتم همی الان برو بخر ...نخرید ظهری بیرون رفن زنگ بزن یا آوری کن تا وقتی برمیگرده

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
با بچه کوچیک سختمه واقعا 

گلم واقعا مرغ خریدن کار سختی نیست حتی با بچه کوچیک

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!
خرید خونه رو خودت به عهده بگیر

سوپر مارکت داریم وسیله از مغازه خودمون میاره همین مرغ رو که فقط باید از بیرون بخره رو نمیخره اصلا

شب‌هایی در زندگی ام بود که خیال میکردم تا صبح زیر انبوه رنج متلاشی خواهم شد ؛اما صبح شد...
خرید خونه رو خودت به عهده بگیر

نه هاااا این اشتباهو نکن 

من مامانم خرید رو به عهده خودش گرفت خیلی اذیت میشه 

خب وظیفه مرده زیاد پروو نکنید

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡

کارتشو بگیر برو بخر اگه نمیده یه روز عذا نپز بگو بیا تو یخچال نه گوشته نه مرغ بذار از گشنگی بمیره مگه میشه غذا بدون گوشت ومرغ حالا یه وعده دووعده سه وعده درست نکنی بالاخره ایقد چی میشه درست کنی هر خورشتی بخوای بپزی گوشت میخاد

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
با بچه کوچیک سختمه واقعا  

با بچه کوچیک هم میشه رفت خرید یا یه دقیقه به مامانی خواهری بسپار

بعدم مرغ مثلا یکم اگه میتوتی زیاد بگیر بیار بزار فریز تا چند مدت استفاده کنی 

بچه در حال رشد به پروتیین نیاز داره

یارب ان لنا فیک املا طویلا کثیرا                                  💕💕خدایا ما روی تو خیلی حساب کردیم💕💕💕
خب بگو بیا الان گفتم همی الان برو بخر ...نخرید ظهری بیرون رفن زنگ بزن یا آوری کن تا وقتی برمیگرده

این بهترین راه خله

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡
گلم واقعا مرغ خریدن کار سختی نیست حتی با بچه کوچیک

باور کن کالسکه نداشته باشی سخته با یه بچه بری خرید