2777
2789
عنوان

چرا هیچ مردی دوستم نداره

1311 بازدید | 49 پست

دوستان من این ماه وارد 33 سالگی میشم .هفت ساله که تو رشته خودم استخدام شدم  الان دارم در کنار کارم فوق لیسانس هم می گیرم (اینا را گفتم که بگم تو اجتماع هم بودم .)جالبه که الان هم همه همکارام هم همکلاسی های دانشگاهم همه آقا هستند .البته همکارام همه متاهلن به جز دو سه تاکارگر .ولی تا حالا هیچ پسری منو نخواسته .دو تا خواستگار بیشتر نداشتم که اونا هم خودشون منو نخواستند .. دو سه تا دوست پسر  بیشتر نداشتم که همه شون به محض جدی شدن رابطه درخواست  رابطه جنسی می کردند منم چون با ارزش هام یکی نیست کات کردم و دیگه  دنبال دوستی نرفتم .ظاهرم خیلی زیبا نیست ولی زشت هم نیستم .اهل تیپ  جلف و آرایش آن چنانی نیستم ولی در حد معمول به خودم می رسم .در واقع مانتویی متعادل هستم .اخلاقم خوبه و مهربون و خوش برخوردم .به نظرتون اشکال از کجاست ؟خیلی از دخترها را می بینم که با گذشته بد و تحصیلات پایین یا نداشتن شغل ازدواج های خوبی داشتند ! یعنی سهم من یک عشق پاک و درست نیست ؟کسی هست شرایط مشابه داشته باشه ؟لطفا کمکم کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تجربه مشابه شما نداشتم عزیزم ولی فقط میتونم بهت بگم ک سرنوشت هر آدمی با ی دست خط متفاوت نوشته شده قرار نیست برای همه یکسان باشه

یکی ۱۹ سالگی پزشک میشه یکی ۳۰ سالگی پزشکی میشه 

یکی ۱۹ سالگی ازدواج میکنه یکی ۳۰ سالگی ازدواج میکنه  

من ۳۶سالمه ولی هیچ وقت مثه توجوابی برای سوالم نگرفتم ببین حتی خدمات بخش که زنشو طلاق داده بود هم منو برای ازدواج نخواست!!!درحد صحبت ودردودل میاد بامن حرف میزنه ولی برای ازدواج معرفیم کردن بهش منونخواست....من نمیدونم چرا به قول توهرکی هم اومد اون منو نخواست

حالا کارشناسا میان میگن ول کن بابا خوش دنیارو داری و شوهر میخوای چیکار و...

الان حتی خود ازدواج هم زیاد برام مهم نیست عزیزم .دلم می خواد یه عشق دوطرفه تجربه کنم .دو نفر را دوست داشتم اونا منو دوست نداشتند ولی 

شاید ازینایی هستی که هرکی میبینه میگه نه من در سطحش نیستم و نمیاد خواستگاری

نه عزیزم .اونقدرها هم سطح بالا نیستم .رشته معمولی خوندم و شغل و درآمد خیلی عادی دارم 

من ۳۶سالمه ولی هیچ وقت مثه توجوابی برای سوالم نگرفتم ببین حتی خدمات بخش که زنشو طلاق داده بود هم منو ...

چه جالب !به نوعی همکاریم عزیزم .منم کارشناس بهداشتم .شما باید پرستار باشید .درسته ؟

شايد بعضيا گارد بگیرن ولی نظر شخصی من اینه که بری باشگاه اگه لاغری یه کم حجم بدی به بدنت واسه بیرون رفتن یا حتی سرکار رفتنت بیشتر از قبل به خودت برسی اگه لازمه بینی تو عمل کنی اگه لازمه بوتاکس بزنی هرکاری که لازمه که انجام بدی تا خودت قبول داشته باشی خوشگلی رو بکن . با همکارای آقا و پسرا ام کلا گرم نگیر تا جذبت شن . بداخلاق نباش ولی گرمم نگیر

خدایا خودت شاهدی به سختی به شوهرم رسیدم خودت برام نگهش دار 🤍