2789

قابل درمان که هست باید بری روانکاو یا روانشناس بعد اگه خودشون صلاح دیدن میگن دارو درمانی نیازه و می‌فرستن روانپزشک 

اما خب خیلی شرایط میخواد باید اطرافیان هم کمک کنن اونا هم درک کنند و بعضی چیزا رو رعایت کنن منم این مشکل رو دارم وسواس هم دارم اما همیشه همه لج میکنن مثلاً عمدا پیش من صدای ملچ ملوچ در میارن خب قطعا من حالم خیلی بدتر میشه 

کلا تو مشکلات روحی حمایت و درک اطرافیان مهمه 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

قابل درمان که هست باید بری روانکاو یا روانشناس بعد اگه خودشون صلاح دیدن میگن دارو درمانی نیازه و می‌ ...

من رفتم روانپزشک دارو داده نمیدونم خوب بشم یان؟ واسه من خیلی شدیده

روانپزشک به تنهایی فایده نداره باید بری روانکاو این مشکل با اصلاح رفتار و طرز فکر و زندگی درست میشه ...

شرایط رفتن پیش روانکاو ندارم پس یعنی داروها تاثیری نداره😔

اون موقع دو تا قرص داد  الانزاپین و سیتالوپرام  من با خودکشی ناموفق رفتم پیش روانپزشک و ...

نمیدونم چیکار کنم تنها امیدم همین قرصا بود من خیلی این حساسیت اذیتم میکنه نمیدونم چ کنم

نمیدونم چیکار کنم تنها امیدم همین قرصا بود من خیلی این حساسیت اذیتم میکنه نمیدونم چ کنم

واقعا درکت میکنم خیلی خیلی سخته ببین من جوری شدم از ترس اینکه صدا بشنوم دیگه از اتاق نمیرم بیرون جدا غذا میخورم

اما خب کسی درکم نمیکنه مثلاً حاضر نیستن یه کم آرومتر اون میوه ی کوفتی رو گاز بزنن یا موقع چای خوردن هورت نکشن

برای درمانش فقط یه همراه و همدل داشته باشی کافیه با چند جلسه مشاوره خوب هم قطعا نتیجه میگیری بهت قول میدم 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

تو چن ساله این مشکل داری؟ به مرور خوب نمیشیم؟  

من از سال ۹۰ نه اگه ولش کنی بدتر هم میشی 

۶ سال اخیر دیگه داغون شدم الان فقط حساسیت به صدا داری به مرور خیلی مشکلات دیگه میاد سراغت 

من نتونستم درمان کنم شما اگه شرایطش رو داری حتما تلاش کن وگرنه زندگی خیلی سخت میشه 

به نظرت دارو خوردنو ادامه بدم؟

والا من دکتر که نیستم این که میگم طبق تجربه شخصی خودمه 

اول با یه روانکاو یا روانشناس خوب نه اینا که الکی پول میگیرن فقط برو مشورت کن صحبت کن بعد اون خودش بهت میگه دارو هم لازمه بخوری یا نه که ادامه میدی 

ولی ۹۰ درصد این مشکل با اصلاح رفتار و طرز فکر هست دارو فقط مقطعی خوبت می‌کنه