2777
2789
عنوان

به کمکتون احتیاج دارم بچه ها

66 بازدید | 18 پست

سلام دوستان میخواستم درمورد کار در منزل ازتون کمک بگیرم  به خاطر یه یک سری مسائل مجبورم توخونه برای درآمد یه کاری داشته باشم ولی نمیدونم چیکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به منطقه و بازارش داره برو دیوار شهرتون ببین چی بیشتر خرید فروش میشه

بچه کوچیک دارم دست و پامو بسته ولی کارایی مثل دوخت تیشرت دوخت شلوار  اینا بلدم میخواستم از شماها کمک بگیرم

بچه کوچیک دارم دست و پامو بسته ولی کارایی مثل دوخت تیشرت دوخت شلوار  اینا بلدم میخواستم از شماه ...

خیاطی خوبه ولی باید یه اتاق اختصاص بدی مشتری همش میاد میخواد پرو کنه بعد خیلی فرسایشی هست کیک و شیرینی ببین بازارش چطوره اونم وسایل و فر و خرید کردن داره بیشتر بر میگرده به اینکه چه کارهایی تقاضا زیاده 

خیاطی خوبه ولی باید یه اتاق اختصاص بدی مشتری همش میاد میخواد پرو کنه بعد خیلی فرسایشی هست کیک و شیری ...

مشکلم همینه هرکاری میخوام شروع کنم کلی وسایل میخواد بد جوریم پول لازمم

خبرندارم عزیزم بچه یک ساله ونیمه دارم با پنج ساله نمیتونم جایی برم بگردم

چی بگم والا کار خب از آسمون هم نمیاد باید گشت الان خیاطی آشپزی شیرینی اینا همه لوازم اولیه هم وسایل میخواد هم مواد اولیه تا تحقیق نکنی نمیشه