2777
2789

من همیشه دستم بود اتفاقیم نیفتاده

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه دستم بود اتفاقیم نیفتاده

مرسی عزیزم

آخه واقعا سخته بدون گوشی 

خدا حفظ کنه گل پسرت رو 

چند سالشه ؟ 

میگم پسر داشتن سخته ؟

همه میگن پسرا شیطونن و ..

آخه علائم منم میخوره نی نی پسر باشه 

مرسی عزیزم آخه واقعا سخته بدون گوشی  خدا حفظ کنه گل پسرت رو  چند سالشه ؟  میگم پس ...

اره واقعآ سخته تنها باشیو گوشیم دستت نگیری من همش تو نینی سایت بودم شکرخدااتفاقی نیفتادفدات عزیزم. فعلآ دوماهش . اره خواهرام پسر دارن خیلی شیطونن. ایشالله بسلامتی بغلش بگیری گلم 

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

اره واقعآ سخته تنها باشیو گوشیم دستت نگیری من همش تو نینی سایت بودم شکرخدااتفاقی نیفتادفدات عزیزم. ف ...

مممنونم عزیزدلم 

از الان نگرانم چجوری بزرگش کنم 😁

دختر داشتن راحتتره انگاری 😁

خدا نی نی شما رو هم حفظ کنه 

مممنونم عزیزدلم  از الان نگرانم چجوری بزرگش کنم 😁 دختر داشتن راحتتره انگاری 😁 خدا نی نی شم ...

خدابزرگ بچه شیطون باشه بهتر تا گوشه گیر باشه من خودم بچه شیطون دوست دارم فقط بی تربیت نباشه. هردوتاش سختی های خودشو داره بچه انقدر عزیز ک اصلا خسته نمیشی ازش