2789
عنوان

لیاقت نداشت

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 60 پست
عزیزم چه تیکه ای؟ کم پیش میاد کسی انقدر عاقلانه فکر کنه. منظورم این بود که قشنگ صلاحتو تشخیص میدی خا ...

😑بخدا خودمو می‌خوام بزنم چرا یک سال و نیم وقت تلف کردم 

ممنون 🥺♥️

آفرین بهت عزیزم 

چقدر خوبه ک‌مثل بعضی از دخترا ک بعداز این رابطه ها ، میان تاپیک گریع زاری راه میندازن 

و میگن بدون اون نمیتونم زندگی کنم و زندگی دیگه برام زندگی نمیشه و خودمو میکشمو و...

اینا نیستی 

از قوی بودنت خوشم اومد 

درسته درد خیلی بدیه ولی پسرا لیاقت ندارن ک بشینی براشون گریع کنی 

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حالا پسر خالم که هنوز میخواد ولی  فک نمی‌کردم اینجوری بگه بهم ایشون

ب مامانت بگو به خالت بگه 

اگه هنوزم پای حرفشون هستن

فلانی(یعنی تو) جوابش مثبته

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
😑بخدا خودمو می‌خوام بزنم چرا یک سال و نیم وقت تلف کردم  ممنون 🥺♥️

من بعد ۸سال جدا شدم. یه هو جلو چشمم ازدواج کرد و تا تو خیابون منو دید از غرض زنشو نوازش می‌کرد که جگرمو کباب کنه. یه سال و نیم عددی نیست

منم پسر خالم ازم خواستگاری کرده بود قبل عید ک بخاطر ایشون گفتم نه من فعلا قصد ازدواج ندارم و این حرف ...

پ اوکیه پسرخالت

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
آفرین بهت عزیزم  چقدر خوبه ک‌مثل بعضی از دخترا ک بعداز این رابطه ها ، میان تاپیک گریع زاری راه ...

😂😂😑خودم فک نمی‌کردم.گفتم ی روز تموم بشه نابود میشم میمیرم دق میکنم از دوریش 🥴

من بعد ۸سال جدا شدم. یه هو جلو چشمم ازدواج کرد و تا تو خیابون منو دید از غرض زنشو نوازش می‌کرد که جگ ...

حالا هرچی 

بعد ی مدت هرچقدررر طرفو دوست داشته باشی بی اهمیت میشه فراموش نمیشه فقط بی اهمیت مثل ی آدم عادی